accident mortal albesti

Accidentul rutier s-a produs aseară, în jurul orei 21.00, la ieșire din Albești. Conducătorul unui autoturism a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și s-a lovit de un pom. Accidentul s-a soldat cu decesul conducătorului auto, dar și cu rănirea unui pasager.

 

Persoana decedată este Gabriel Neagu din Ciorani, un tânăr în vârstă de 30 de ani. În momentul producerii accidentului, autoturismul, un Volkswagen Golf, din 2004, se îndrepta în direcția Albești - Urziceni. Accidentul a avut loc la km 6+100.

Citește și: Accident mortal pe DN1D, la ieşire din Albeşti

Se pare că șoferul a pierdut controlul autoturismului, după ce nu a adaptat viteza la condițiile de mers. De altfel, carosabilul era umed.

Cea de a doua tânără, o tânără de 24 de ani, a fost transportată la Spitalul Județean Ploiești, cu mai multe conturii și un traumatism cranio-cerebral minor, fiind în afara oricărui pericol.

 

 

Info Prahova
  • Marți, 17 Octombrie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Populația din Prahova în scădere - ultimele date statistice

Populația cu domiciliul în județul Prahova la 1 ianuarie 2017 a fost de 804158 locuitori, din  care  389882  bãrbați  (48,5%)  şi  414276  femei  (51,5%).  Cele  trei  componente  ale  dinamicii  populației – natalitatea, mortalitatea şi migrația au dus la diminuarea populației cu domiciliul în...