trenuri anulate

Circulaţia feroviară se desfăşoară în condiții de iarnă pe fondul viscolului si ninsorilor din sudul și estul țării, a anunțat CFR Călători. Pentru zonele afectate de viscol și de ninsori, s-a luat decizia anulării unor garnituri, urmând ca traficul de pasageri să fie preluat de celelalte trenuri rămase în graficul de circulație.

În toate unitățile CFR Călători s-au luat măsuri suplimentare pentru asigurarea condițiilor necesare desfășurării în siguranță a călătoriei cu trenul. Sunt pregatite locomotive de rezerva, sunt suplimentate echipele de interventie iar garniturile sunt verificate inainte de plecarea in fiecare cursa., a anunțat CFR Călători. Pentru zonele afectate de viscol si ninsori, s-a luat decizia anularii unor garnituri, urmand ca traficul de pasageri sa fie preluat de celelalte trenuri ramase in graficul de circulatie. Iată trenurile anulate:

-          IR 1581 Bucuresti Nord  (plecare ora 07:31)– Constanta

-          IR 1580 Constanța (plecare ora 08:40) – București Nord

-          IR 1582  Constanța (plecare ora 13:00) – București Nord

-          IR 1585  București Nord (plecare ora 14:00) – Constanța

-          IR 1588  Constanța (plecare ora 18:50) – București Nord

-          R 8011  București Obor – Fetești este anulat si CIRCULĂ SUPLIMENTAR un tren București Obor – Fetești, cu plecare din București Obor ora 10.00.

-          R 8012 si R 8014 Fetesti – Bucuresti Obor

-          R 8580 si R 8581 Ciulnita – Slobozia Veche si retur

-          R 8443 si  R 8592Ciulnita – Calarasi Sud si retur

-          R 8002 si R 8001 București Obor – Constanța si retur

-          R 9362  Alexandria – Roșiori Nord

-          R 8201 si  R 8202  Buzău – Constanța si retur

-          R 8653  Medgidia – Tulcea Oraș

-          R 8654  Tulcea Oraș – Medgidia

-          R 8121  București Nord – Slobozia Veche

-          R 8124  Slobozia Veche – București

 

De asemenea, trenurile spre și dinspre sudul și estul tarii înregistrează intârzieri la sosirea/plecarea din gări. Pasagerii pot primi, la cerere, contravaloarea biletelor pentru eventuale parcursuri neefectuate, conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Mai multe detalii despre condiţiile de restituire a tarifelor de transport  sunt disponibile pesite-ul CFR „În situaţia apariţiei unor defecțiuni la instalația electrică/de încalzire, pe fondul temperaturilor scăzute, personalul de tren va redistribui călătorii, în măsura posibilităţilor, în alte vagoane şi le va acorda asistenţa necesară. Prioritatea noastra este de a lua masurile necesare pentru ca toti cei care calatoresc cu trenul, in aceasta perioada, sa ajunga in siguranta la destinatie”, a mai anunțat CFR.