automat tce

Automatele de bilete sunt, începând de astăzi, funcționale. Călătorii pot să-și achiziționeze bilete de la automatele TCE, numai din anumite zone. Atenție, însă! Potrivit conducerii TCE, automatele de bilete sunt prevăzute cu sisteme de avertizare.

 

Nu vă gândiți să devalizați automatele TCE. În primul rând, spun reprezentanții TCE, automatele de bilete nu vor avea sume de bani și nici un număr mare de bilete. Acestea vor fi golite periodic de către un angajat specializat al societății, astfel încât să nu devină tentante pentru ploieșteni. În plus, automatele sunt prevăzute cu sisteme de avertizare astfel încât, în cazul unui incident, dispeceratul TCE să afle în secunda doi.

Un al doilea sfal este ca atunci când nu reușiți să obțineți biletul, solicitați sprijinul personalului de la tonete. „Acesta este unulo dintre motivele pentru care o perioadă automatele de bilete vor funcționa în apropierea tonetelor”, a declarat Cristian Iancovici, directorul TCE Ploiești.

În fine, nu în ultimul rând, așa cum este menționat și pe automat, aparatul nu dă rest, dar va elibera un bilet în baza căruia veți obține restul de la orice tonetă de bilete din municipiul Ploiești. Un automat care ar fi fost prevăzut cu rest ar fi costat cu peste 1.000 de euro mai mult. Așa că, pentru a reduce valoarea investiției, TCE a cumpărat automate la valoarea de 2.900 de euro.