hale centrale ploiesti program

După mai mulți ani în care clădirea Halelor Centrale era închisă miercuri, de la ora 14.00, programul a fost modificat. Iar aceasta nu este singura surpriză.

 

Reprezentanții unui lanț de produse naturiste din Ploiești au avut o inițiativă inedită pentru atragerea clienților, obișnuiți an la rând ca Halele Centrale din Ploiești să se închidă miercuri, la ora 14.00. În fine, cumpărătorii care ajung în fiecare zi de miercuri la Halele Centrale, între orele 14.00 - 19.00, au parte de un discount de 10% la achiziționarea de produse naturiste.

Potrivit reprezentanților SC Hale și Piețe, la cererea comercianților, spațiile comerciale își pot desfășura activitatea în zilele de miercuri până la ora 19.00.

„Halele Centrale erau închise în ziua de miercuri, începând cu ora 14.00, pentru efectuarea curățeniei. S-a convenit ca în zilele de marți, miercuri și joi să se efectueze curățenia obișnuită, după orele de program, iar în fiecare zi de sâmbătă este programată curățenia totală”, a susținut Ilie Emanuel, directorul SC Hale și Piețe.