Ce firmă a câștigat licitația pentru livrarea de automate de bilete la Ploiești

0
automat tce ploiesti

automat tce ploiesti

Câștigătorul licitației va amplasa 30 de automate de bilete în municipiul Ploiești, valoarea totală a investiției cifrându-se la 393.942 lei fără TVA.

Potrivit reprezentanților TCE Ploiești, câștigătorul licitației a fost compania Alien Concept din Oradea. Primele 9 automate de bilete au fost deja amplasate în mai multe zone ale orașului, urmând ca alte 21 de aparate să sosească la Ploiești.

Citește și: Cum arată şi unde vor fi instalate automatele TCE de bilete FOTO

Automatele vor funcționa o perioadă în probe, concomitent cu activitatea de la tonetele de bilete, de unde ploieștenii își pot achiziționa și abonamente.

Trebuie precizat faptul că, potrivit anunțului inscripționat pe automat, aparatul nu eliberează rest. Prin urmare, călătorii care achiziționează bilete de la aceste automate trebuie să aibă suma exactă de 2 lei.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău