Cititorul observatorulph.ro, Marian N., ne-a trimis pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. fotografii în care a surprins dezastrul din Ploiești.

Mesajul cititorului:
Deoarece am  constatat cu totii lipsa se implicare si indolenta crasa a celor din Primarie, m-am decis sa prestez benevol atributiunile cuvenite functiei de inspector al Primarie Ploiesti. Atasat va transmit catevafotografii surprinse de în weekend:

Pasajul pietonal Omnia dinspre Casa Albă: cutie  panou electric  vandalizata - pericol de  electrocutare, scurt circuit si implicit incendiu. Si aceasta situatiepersista de mai multe luni. Doamne fereste  ca cineva sa se electrocuteze si sa vezi atunci explicatii  din partea Primariei !

Aceași pasaj, pereți  aproape complet deteriorati

Cos de gunoi vandalizat 

La statuia lui I.L. Caragiale - lampa de iluminat a fost distrusa  de cateva luni, fara sa-i pese cuiva 

În același context mentionez  ca sistemul de iluminat incastrat in pavajul din fata Primariei si la Dealu Mare  este nefunctional in proportie de 90, desi sunt investitii care au costat zeci de mii euro, bani platiti de cetatenii Ploiestiului.

O intrebare retorica : ce fac autortiatile locale  cu atributiuni in ceea ce priveste aspectele semnalate ( Primaria, Politia Locala, SGU, ISU ) ?