post conducere rasp ploiesti concurs

Procedura a demarat în luna decembrie, iar vineri a fost termenul limită de depunere a dosarelor de candidatură. Toate cele șase dosare de candidatură, printre care se numără și cel al fostului șef al RASP, Vasile Nacu, au fost admise, însă între timp a apărut o problemă. Doi dintre membrii Consiliului de Administrație și-au dat demisia și, prin urmare, următoarea etapă a concursului pentru funcția de director al RASP va avea loc după completarea CA-ului.

 

Încurcate sunt căile Domnului, iar la RASP Ploiești lucrurile s-au complicat de la o zi la alta. La finele anului trecut, directorul interimar Marian Iordache și-a dat demisia, la cateva zile după ce a fost numit în funcție și după ce a demarat procedura pentru organizarea concursului pentru funcția vacantă.

La termenul limită, mai exact pe 8 ianuarie, la RASP Ploiești au fost depuse șase dosare de candidatură pentru funcția de director. S-au înscris în cursă Viorel Marian Manea, Marius Gheorghe Oprea, Nicolae Cristian Ionescu (ex-director adjunct al SGU Ploiești), Dan Valentin Marcu, Vasile Nacu (ex-director al RASP Ploiești), Eduard Adrian Focșeneanu.

Toate cele șase dosare au fost declarate admise. Numai că, surpriză. În aceeași zi, doi membri ai CA-ului, Marian Iordache, fost director interimar al RASP, și Marius Măselușă și-au dat demisia din Consiliul de Administrație, care are atribuții în organizarea examenului pentru funcția de director al RASP.

 

Practic, următoarea etapă a concursului va avea loc numai după completarea Consiliului de Administrație al RASP Ploiești.

Până la finalizarea concursului, Consiliul de Administrație a dispus ca funcția de director interimar să fie preluată de Vasile Ionescu, directorul tehnic al RASP, iar în lipsa acestuia atribuțiile să fie preluate de șef Birou Salubritate, Florentin Ilie.