camere video campina

Primăria Câmpina a anunțat că intenționează să organizeze licitație pentru achiziționarea unui sistem de supraveghere video stradal format din 35 camere de supraveghere, care să ajute la urmărirea și înregistrarea imaginilor în 15 puncte de interes ale municipiului.

Data limită de depunere a ofertelor este 25 ianuarie 2016, ora 15.00. Documentația poate să fie descărcată de pe site-ul e-licitații, criteriul de atribuire fiind prețul cel mai scăzut. Sistemul de supraveghere video stradal, format din 35 camere de supraveghere, trebuie să permită urmarirea și înregistrarea imaginilor în special din intersecții. Ofertele se pot transmite pe SEAP.

Primăria Câmpina nu a anunțat momentan care este valoarea estimativă pe care intenționează să o folosească pentru achiziționarea sistemului de supraveghere video.

Un proiect asemănător a fost derulat de Primăria Ploiești. Mai mult, în 2014, Primăria anunța că intenționează să deruleze o investiție de 3,3 milioane de euro.

Citește și: Unde vrea Primăria Ploieşti să monteze camere video

 

Până acum cele mai multe camere video au fost montate în marile intersecții din Ploiești. Pe lista zonelor unde urmau să fie amplasate sisteme video figurau mai multe unități de învățământ, dar și parcuri din municipiu.