Reîntors din China unde a participat la Festivalul Ghetii, primarul interimar al Ploiestiului, Cristian Ganea, i-a convocat pe constructori la o ședinta pe tema proiectelor derulate cu fonduri europene.

Reîntors din China unde a participat la Festivalul Gheții, primarul interimar al Ploiestiului, Cristian Ganea, i-a convocat pe constructori la o ședinta pe tema proiectelor derulate cu fonduri europene.

 

La ședinta participă și managerii de proiect, tema principală fiind urgentarea lucrărilor, pentru ca acestea să fie finalizate la noul termen aprobat de Consiliul Local, respectiv 30 Iunie. Nefinalizarea proiectelor pana la 31 Decembrie a condus la pierderea unei sume destul de mari de la UE, aproape 100 de milioane de lei, bani care trebuie suportați din bugetul local.

Pe lista proiectelor nefinalizate la timp se număra lucrările de la linia de tramvai 102, Hipodromul Ploiesti, Parcul Municipal Vest, Centrul de Afaceri și pasajul de la Gara de Vest, dar și transformarea cazărmii de pe Cosminele în azil de bătrâni, modernizarea terenurilor de sport si înlocuirea tâmplăriei la Colegiul Național I L Caragiale.