primaria campina

Noul Cod fiscal dă bătăi de cap administrațiilor locale. La Ploiești, încasarea taxelor și impozitelor a demarat pe 6 ianuarie. La Câmpina a fost însă anunțată o amânare.

Potrivit noului Cod Fiscal, anul acesta contribuabilii sunt obligați să plătească impozit și pentru terenul de sub clădire. Aceasta nu este singura noutate din Codul Fiscal. Astfel, noua legislație reglementează impozitul și pentru tipul de clădire, respectiv rezidențial și nerezidențial. Iar acestea nu sunt singurele modificări. Acesta a fost și motivul invocat de Direcția Economică - Impozite și Taxe Locale Câmpina, care a anunțat o amânare a încasării dărilor. 

„Din cauza numeroaselor modificări aduse Codului fiscal, ȋn privinţa modalităţilor de calcul şi plată a impozitelor şi taxelor locale şi din dorinţa de a ȋncasa ȋn mod corect sumele datorate de contribuabilii câmpineni, programul de ȋncasare a impozitelor şi taxelor locale pentru anul 2016 va ȋncepe ȋn data de 11 IANUARIE 2016, ora 8:00”, se arată într-un comunicat de presă postat pe site-ul Primăriei Câmpina.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.