primaria campina

Noul Cod fiscal dă bătăi de cap administrațiilor locale. La Ploiești, încasarea taxelor și impozitelor a demarat pe 6 ianuarie. La Câmpina a fost însă anunțată o amânare.

Potrivit noului Cod Fiscal, anul acesta contribuabilii sunt obligați să plătească impozit și pentru terenul de sub clădire. Aceasta nu este singura noutate din Codul Fiscal. Astfel, noua legislație reglementează impozitul și pentru tipul de clădire, respectiv rezidențial și nerezidențial. Iar acestea nu sunt singurele modificări. Acesta a fost și motivul invocat de Direcția Economică - Impozite și Taxe Locale Câmpina, care a anunțat o amânare a încasării dărilor. 

„Din cauza numeroaselor modificări aduse Codului fiscal, ȋn privinţa modalităţilor de calcul şi plată a impozitelor şi taxelor locale şi din dorinţa de a ȋncasa ȋn mod corect sumele datorate de contribuabilii câmpineni, programul de ȋncasare a impozitelor şi taxelor locale pentru anul 2016 va ȋncepe ȋn data de 11 IANUARIE 2016, ora 8:00”, se arată într-un comunicat de presă postat pe site-ul Primăriei Câmpina.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești