bloc anl

Viitoarele locuințe pentru tinerii cu vârsta de până în 35 de ani pot fi închiriate, iar după un an pot fi achiziționate.

Potrivit site-ului ANL, la finele anului trecut erau în lucru la Prahova trei blocuri de locuințe ANL pentru tinerii cu vârsta de până la 35 de ani. Conform aceeași surse, este vorba de blocul aflat în construcție la Păulești, care va avea 22 de apartamente,k de la Bușteni, de pe strada Nestor Ureche, nr. 60, cu 18 apartamente și de la Vălenii de Munte, Bulevardul Nicolae Iorga, cu 15 apartamente.

ANL a realizat și o centralizare a numărului de apartamente construite în fiecare județ în parte. Din 2001 până în prezent, la Prahova au fost realizate un număr total de 731 de apartamente ANL, la Ploiești, Câmpina, Bușteni, Vălenii de Munte, Sinaia și Azuga.

Conform procedurii, pot închiria locuințe ANL numai persoanele majore, care nu au împlinit 35 de ani, care nu sunt propritari ai vreunei locuințe, care nu a mai închiriat o locuință construită prin ANL și care are locul de muncă în localitatea în care se găsește locuința pe care doriți să o închiriați. Trebuie spus că o altă condiție esențială este ca niciunul din membrii familiei (soț/soție) nu este sau nu a fost proprietarul unei locuințe. Cererile se depun la primaria localitatii in care doriti sa inchiriati o locuinta  pentru a va inscrie in acest program.