soseaua vestului ploiesti

Iarna și-a intrat în drepturi. La Ploiești, chiar dacă a nins slab, pe carosabil s-a depus un strat subțire de zăpadă, de 1 - 2 centrimetri.Traficul se desfășoară pe o singură bandă pe fiecare sens de mers, din cauza lucrărilor la linia de tramvai 102, dar și a stratului de zăpadă depus pe carosabil.

 

Iarna a luat prin surprindere autoritățile. Cel puțin aceasta este scuza în fiecare an a celor responsabili cu deszăpezirea. Azi-noapte s-a intervenit cu sărărițele pentru eliminarea poleiului, însă gerul de afară a făcut ca totul să devină un adevărat patinoar. În această dimineață, din cauza traficului, pe Șoseaua Vestului, carosabilul era acoperit cu zăpadă amestecată cu material antiderapant. De la intersecția străzilor Șoseaua Vestului cu Deltei până la intersecția Nord, chiar dacă această porțiune nu este afectată de lucrările la tramvai, se circulă tot pe o singură bandă de mers, pe fiecare sens. Celelalte două benzi sunt acoperite cu zăpadă.

 

 

 

 

Eveniment
  • Vineri, 22 Septembrie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Trafic îngreunat pe DN1B, la Valea Călugărească

Traficul rutier pe DN1B, la Valea Călugărească se desfășoară îngreunat vineri la ora 13.50, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme. Din fericire în urma impactului nicio...