viceprimar

Fostul primar interimar al Ploieștiului, Iulian Teodorescu, a depus o plângere prealabilă prin care, în cadrul procedurii prealabile, solicită revocarea hotărârii prin care a fost schimbat din funcția de viceprimar.

 

Potrivit surselor noastre se pare că inclusiv modalitatea de vot este contestată, invocându-se faptul că pe buletinul de vot nu s-a precizat cauza votului. Iar acesta nu este singurul motiv pentru care a fost formulată plângere prealabilă.

Totodată, se arată că în actul înregistrat la Consiliul Local Ploiești, în cazul în care nu este revocată hotărârea, aceasta va fi atacată în instanță.

Ieri, în ședința Consiliului Local Ploiești urmau să fie supuse la vot două proiecte de hotărâre prin care erau validați viitorii viceprimari ai Ploieștiului. Proiectele nu au mai intrat pe ordinea de zi, pe motiv că, dintr-o eroarem nu a fost convocată ședință extraordinară, ci de îndată.

Citește și: Ploieştiul rămâne în continuare fără viceprimari! Motivul invocat

 

De data aceasta, potrivit surselor noastre, urmau să fie nominalizați Răzvan Ursu (PSD) și George Pană (ALDE).

Citește și: PSD-iştii au picat la pace cu ALDE? Cine poate ajunge viceprimar la Ploieşti

La penultima ședință, altele au fost propunerile, respectiv Răzvan Ursu și Marcian Cosma, ambii de la PSD, numai că în lipsă de cvorum inițiativele nu au fost votate.