Contractul pentru nodul rutier de la Gherghița a fost semnat

0

contract

Președintele Consiliului Județean Prahova, Mircea Cosma,  a semnat astăzi contractul de lucrări pentru amenajarea nodului rutier de la intersecție A3 cu DJ 100 B.

Lucrările vor fi demarate la km 14+364, comuna Gherghița, județul Prahova.  Firma care a câștigat licitația este SC Viarom Construct SA, iar investiția se cifrează la aproximativ 3,6 milioane de euro. Noul nod rutier va lega autostrada A3  de pasajul existent de pe DJ100 B prin patru bretele de acces, cu o lungime de 2,3 kilometri şi două sensuri giratorii. „În zonă vor fi benzi de accelerare/decelerare pentru accesul în autostradă şi 182 de stâlpi de iluminat. Carosabilul bretelelor va avea o lăţime de 4 metri. Construcția nodului rutier va dura 12 luni, iar fondurile  necesare realizării obiectivului vor fi  alocate de la bugetul statului prin Programul Național de Dezvoltare Locală, aprobat prin OUG nr. 28/2013 și din bugetul județului”, a anunțat Consiliul Județean Prahova. Realizarea nodului rutier de la Gherghiţa va asigura legătura rapidă între Bucureşti, Ploieşti şi sudul judeţului Prahova, inclusiv către Urziceni şi Slobozia.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău