licitatie

Discuțiile legate de dotarea autobuzelor TCE cu instalații GPL se va materializa în curând. Licitația pentru desemnarea firmei care va realiza transformarea autobuzelor va avea loc săptămna viitoare.

Costurile estimative pentru transformarea motoarelor autobuzelor din parcul auto al S.C. Transport Călători Express S.A. Ploieşti din alimentare cu motorină în alimentare cu gaz petrolier lichefiat se cifrează la 5 milioane de euro, bani care provin de la Ministerului Mediului si Schimbarilor Climatice. Prin hotărâre de Consiliu Local a fost aprobat ca 50 de autobuze de la TCE să fie înscris în acest proiect, la aceasta dată măsura fiind contestată, ca urmare a costurilor impresionante.

Citește și: Ce măsură va fi aplicată autobuzelor din Ploieşti

Directorul Direcției Tehnice din cadrul Primăriei Ploiești a anunțat că pe 22 decembrie, la Primăria Ploiești, este programată să aibă loc licitația cu privire la desemnarea firmei care se va ocupa de dotarea autobuzelor cu instalații GPL. Luni practic firmele interesante vor depune oferte, urmând ca acestea să fie analizate de către membrii comisiei de licitațe. Nu este singurul anunț de licitație. TCE vrea să se doteze cu două instalații de alimentare cu gaz petrolier lichefiat tip Skid, în acest caz termenul limită de depunere a ofertelor fiind 8 ianuarie 2015, ora 16.00, anunțul fiind postat pe SEAP.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 

 

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg