Preşedintele CJ s-a întâlnit cu reprezentanţii Ambasadei SUA, în Republica Moldova

0

presedintele

Președintele Consiliului Județean Prahova, Mircea Cosma, alături de alți reprezentanți ai administrației județene, a participat vineri la sărbătoarea orașului Hâncești din Republica Moldova. Delegația din Prahova s-a întâlnit cu secretarul adjunct al Ambasadei SUA din Chișinău, Kant Larson.

Delegația prahoveană a participat la sfințirea Monumentului lui Ștefan cel Mare, dar și la discuțiile care au vizat reconstrucția, cu fonduri europene, a Conacului Manuc – Bei și a Mănăstirei Hâncu. Totodată, programul vizitei în Republica Moldova a inclus și o întâlnire cu secretarul adjunct al Ambasadei SUA din Chișinău, Kant Larson, care a donat orașului Hâncești un buldoexcavator. La spectacolul festiv organizat cu prilejul sărbătoririi orașului Hâncești, președintele CJ Prahova, Mircea Cosma, a primit titlul de „Om Emerit”, distincție oferită pentru prima dată în Republica Moldova. Ieri, delegația din Prahova a vizitat un depozit de fructe cu o capacitate de 1.000 de tone, alături de oameni de afaceri specializați în conservarea fructelor și legumelor.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău