Cine a câştigat contractul pentru modernizarea Hipodromului

contract

Primarul municipiului Ploiești, Iulian Bădescu, a semnat astăzi contractul cu privire la modernizarea Hipodromului Ploiești.  Valoarea contractului este de peste 12,7 milioane de euro, fără TVA.

Porivit contractului proiectul prevede realizarea a trei drumuri de acces, a trei parcări cu 219 locuri de parcare (162 de locuri pentru spectatori, 33 pentru vip-uri și 24 pentru echipe), precum și construirea unei piste de trap, a unei piste de galop și a unei căi de rulare.

Citește și: Primăria semnează contractul pentru Hipodrom

Totodată, în proiect este prinsă și construirea clădirii pentru tribune, cu o suprafață de 2.357,25 mp, a cabinei pentru portar, dar și a grajdurilor, respectiv șapte clădiri identice pentru cai, precum și a hangarului pentru furaje.  Valoarea totală a contractului este de 53.625.346 lei lei fără TVA, iar contractul prevede ca termen de finalizare duraa de 12 luni. Câştigătorul  licitaţiei de atribuire a contractului de lucrări este Asocierea SC CONSTRUCTII ERBASU SA si SC TOTAL STRADA SRL, a anunțat astăzi Primăria Ploiești.

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596