lucrari zona centrala ploiesti linie de tramvai

Începerea lucrărilor la liniile de tramvai pe mai multe tronsoane are și o partea rea. Probabil, în lipsă de inspectori care să verifice pe teren modul în care se lucrează, pe anumite tronsoane, șantierele deschise duc lipsă de muncitori. Un cititor al observatorulph.ro ne-a semnalat faptul că astăzi, în jurul orei 13.30, nu era picior de muncitor pe șantierul cuprins între BCR și platoul Halelor Centrale.

Nu este pentru prima când ploieștenii sesizează faptul că nu văd activitate pe tronsoanele pe care ar fi trebuit să fie cu adevărat forfotă. Astăzi, un cititor ne-a semnalat că, din curiozitate, a vrut să numere câți muncitori lucrează pe tronsonul BCR - platoul Halelor Centrale. „Surprinzător nu am văzut pe nimeni. Circulația este blocată, a fost scoasă linia de tramvai, au fost câteva excavări și, în rest, nu se mai întâmplă nimic”, ne-a semnalat ploieșteanul. Din păcate, pe site-ul Primăriei Ploiești, la secțiunea rapoarte de activitate săptămânale, Direcția Tehnic Investiții nici măcar nu mai este menționată. Practic, nu mai este prezentat niciun raport de activitate, astfel încât ploieștenii să afle direct, printr-o simplă accesare a site-ului municipalității, unde se lucrează, pe ce tronsoane, stadiul lucrărilor și termenele de finalizare. Pentru a nu fi considerați cârcotași, solicităm public Direcției Tehnic Investiții actualizarea datelor pe site-ul Primăriei Ploiești. Nu de alta, dar mulți ar putea considera că perioada sărbătorilor ține cam mult pentru unii. Oricum, în curând vom avea parte de o nouă scuză oficială că nu se lucrează pentru 1 și 2 mai. În toată această poveste există și o parte bună. Prin deschiderea șantierului pe tronsonul BCR - platou Halele Centrale în zonă au fost create ad-hoc mai multe locuri de parcare în apropierea șantierului. Să înțelegem că este vorba de noua strategie a Primăriei Ploiești de a rezolva lipsa locurilor de parcare în zona centrală? No comment!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Administrație
  • Duminică, 21 Octombrie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Strada Pompelor din Ploiești are nevoie de... pompe

Pentru că au prins ”gustul” fotografiatului atunci când repară câte un leagăn, vopsesc câte o trecere de pietoni sau cine știe ce alte flatulențe electorale mai au în repertoriu, edilii Ploieștiului sunt invitați...

Monden
  • Vineri, 19 Octombrie 2018
  • De Mihai Popescu

Super-concert Madrigal la Ploiești

Corul Național de Cameră „Madrigal Marin Constantin” și copii din Programul Național Cantus Mundi vor susține un concert extraordinar de Crăciun la Ploiești. Observatorulph.ro este partener media al...