Dacă ploieştenii cu un venit de până la 3.000 de lei circulă gratuit pe mijloacele de transport în comun, pentru restul, de astăzi, a intrat în vigoare abonamentul unic, de 65 de lei, pe toate traseele. La casieria de pe Găgeni s-au format încă de ieri cozi interminabile. Primii clienţi sunt elevii şi studenţii, care şi-au pierdut ore bune la coadă.

Conform unei hotărâri de Consiliu Local, de astăzi a intrat în vigoare abonamentul unic pe mijloacele de transport în comun, pentru persoanele care nu întrunesc condiţiile pentru a beneficia de gratuitate. Este vorba fie de persoanele care nu au domiciliul în Ploieşti, fie de ploieştenii cu un venit mai mare de 3.000 de lei. Ieri, la casieria RATP de la sediul societăţii era aglomeraţie. Cei mai mulţi dintre cei care s-au aşezat la coadă erau elevi. Abonamentul unic are o valoare de 65 de lei.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 12 Ianuarie 2019
  • De Roxana Tănase

Aglomerație pe DN1, pe Valea Prahovei

Circulația pe DN1, pe Valea Prahovei, se desfășoară, sâmbătă, îngreunat. Potrivit IPJ Prahova, se circulă în coloană în localitatea Comarnic, dar și în Bușteni. „Pe DN1 Valea Prahovei la această oră se...