Imaginile care vor fi de mâine istorie – VIDEO

0

Considerate de unii pericol public, contestate de cei care nu suportă zgomotul şi vibraţiile produse de ele, dar folosite de foarte mulţi ploieşteni, tramvaiele vor fi de mâine istorie. Cel puţin pentru doi ani, termen dat de autorităţi pentru reabilitarea şi modernizarea căii de rulare.

Primăria Ploieşti a anunţat că de mâine tramvaiele vor fi scoase din circulaţie, pe durata reabilitării căii de rulare. Timp de doi ani, în locul tramvaielor vor fi puse la dispoziţie autobuze, care vor circula pe străzile laterale liniilor de tramvai. Până la această oră, municipalitatea nu a anunţat care vor fi acele străzi laterale şi nici staţiile RATP stabilite în acest sens. Lucrările de reabilitare a liniilor de tramvai au început pe tronsonul Spitalul Judeţean – Depou, urmând ca de săptămâna viitoare să apară muncitorii şi pe porţiunea BCR – intersecţie strada Democraţiei/ Lupeni.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău