Ce s-a întâmplat cu licitația pentru autobuze noi la Ploiești

0

Ploieștenii mai au de așteptat până vor călători cu autobuzele noi promise de actuala administrație. 

Societatea de transport public a ratat licitația organizată luna aceasta pentru cumpărarea a 15 autobuze noi. Toate firmele înscrise inițial la licitație și-au retras ofertele, după ce consilierii locali au refuzat să ofere garanții, în numele TCE, companiilor de leasing interesate de această afacere. Practic, nicio firmă nu a riscat să vândă autobuze societății de transport public, având în vedere situația financiară dificilă a acesteia, lucru recunoscut chiar de directorul TCE, Cristian Iancovici, la Prahova TV. Acesta a anunțat că, până la sfârșitul acestei luni, va fi reluată procedura pentru achiziția de autobuze noi. Eșecul conducerii TCE s-a produs în contextul înlocuirii tramvaielor cu autobuze, de la 31 martie, dată la care intră în vigoare și transportul gratuit pentru ploieșteni până la 31 decembrie 2015. Mai mult, aproape toate mijloacele de transport în comun din Ploiești au depășit perioada maximă în care acestea pot circula pe drumurile publice, în parcul auto al TCE regăsindu-se și autobuze mai vechi de 30 de ani!

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău