Sindicaliști de la RATP au fost anunțati că 160 de salariați vor fi redustribuiți în alte sectoare.

Anunțul a fost unul verbal, venit din partea conducerii RATP. Planul de reorganizare a SC TCE va fi analizat cu fiecare salariat în parte. Vă reamintim că, în urmă cu două săptămâni, primarul municipiului Ploieşti, Iulian Bădescu, a avut o primă întâlnire cu liderii de sindicat de la SC Transport Călători Express, pe tema reorganizării fostei regii.

Citește și: Reorganizare la RATP Ploieşti

UPDATE: Liderul de sindicat de la fosta Regie, actualmente SC Transport Călători Express, a anunțat că există promisiune, de data aceasta scrisă, că niciun angajat nu va fi dat afară, redistribuirea vizând toți angajații. „Din 10 martie se va opri circulația pe un tronson de tramvai, iar din 18 martie, circulația va fi sistată total, fiind înlocuită cu autobuze. La acea dată angajații vizați de redistribuire vor începe activitatea pe noiile sectoare, respectiv la control, curățenie, în depou, la reparații tramvaie”, a anunțat Ion Mișcă. Mâine, liderii de sindicat vor anunța noile măsuri de reorganizare, în cadrul Adunării Generale a salariaților, ședință programată la ora 10.00.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg