Sindicaliști de la RATP au fost anunțati că 160 de salariați vor fi redustribuiți în alte sectoare.

Anunțul a fost unul verbal, venit din partea conducerii RATP. Planul de reorganizare a SC TCE va fi analizat cu fiecare salariat în parte. Vă reamintim că, în urmă cu două săptămâni, primarul municipiului Ploieşti, Iulian Bădescu, a avut o primă întâlnire cu liderii de sindicat de la SC Transport Călători Express, pe tema reorganizării fostei regii.

Citește și: Reorganizare la RATP Ploieşti

UPDATE: Liderul de sindicat de la fosta Regie, actualmente SC Transport Călători Express, a anunțat că există promisiune, de data aceasta scrisă, că niciun angajat nu va fi dat afară, redistribuirea vizând toți angajații. „Din 10 martie se va opri circulația pe un tronson de tramvai, iar din 18 martie, circulația va fi sistată total, fiind înlocuită cu autobuze. La acea dată angajații vizați de redistribuire vor începe activitatea pe noiile sectoare, respectiv la control, curățenie, în depou, la reparații tramvaie”, a anunțat Ion Mișcă. Mâine, liderii de sindicat vor anunța noile măsuri de reorganizare, în cadrul Adunării Generale a salariaților, ședință programată la ora 10.00.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.