Bădescu, de ce îi laşi, dom’le, să te ia de prost? Sau nu îi laşi?

Domnule primar Iulian Bădescu, încep aceste lucruri ştiind ca sunteţi un om de cuvânt şi cu onoare. Mă gândesc la faptul că, prins de complexele probleme ale urbei, este posibil să fi uitat de una dintre cele mai importante promisiuni făcute ploieştenilor în campania dumneavoastră electorală. Nu, nu este vorba despre pensia municipală, pentru că am văzut că pe aia n-aţi uitat-o ci, pur şi simplu, nu mai vreţi s-o daţi, motiv pentru care vă felicit că aţi arătat atâta fermitate în relaţia cu papagalii ăştia de pensionari care au pus botul şi v-au scos. Primar, bineînţeles.

Mă refer la a doua ca popularizare: “rezilierea contractului cu Rosal, firma de casă a PDL”. Mă repet, ştiindu-vă un om serios şi parolist, cred că nu aţi făcut acest lucru până astăzi pentru că nu aţi avut cum să rupeţi un contract beton făcut de juristul ăla de Volosevici. Motiv pentru care vă atrag atenţia că, începând de la declanşarea Codului Portocaliu, ce ironie!, au apărut motivele legale temeinice pentru a îndeplini această promisiune făcută de dumneavoastră electoratului. Dacă nu le-aţi observat până acum, vi le subliniez eu.

Motivul 1:
V-au păcălit ca pe ultimul fraier în octombrie, când v-au invitat să inspectaţi aceleaşi maşini pe care le inspectase şi colegul dumneavoastră de partid, domnul Negoiţă, în Sectorul 3, jurându-se că sunt utilajele care vor lucra doar în Ploieşti în această iarnă, jurându-se la fel de solemn şi în faţa domnului Negoiţă: că aceleaşi utilaje vor lucra doar în Sectorul 3. Concluzia: Negoiţă a ieşit şi a zis că sectorul lui este în proporţie de 80% deszăpezit, punându-vă pe dumneavoastră în situaţia penibilă, grotescă, umilitoare de a ţine sub nămeţi bogatul oraş – capitală a judeţului în care funcţionează Salina Slănic Prahova?
Atât pentru acum, puţin mai târziu o să vă ofer motivele alea grele: 2 şi 3. Nu de alta, dar ar fi păcat să stricăm suspansul şi să nu-l lăsăm pe domnul Gelu Constantinescu de la Rosal să numere fericit, în continuare, paraua care ar urma să vină de la maşinile care n-au deszăpezit în Ploieşti. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău