Motivul incredibil pentru care a fost amânată scumpirea biletelor

0

Proiectul legat de majorarea tarifului la biletul de călătorie și introducerea abonamentului pentru toate traseele nu va intra pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Ploiești, de mâine. Dacă vă gândiți că este vorba de faptul că aleșii au analizat să nu ia o astfel de măsură vă înșelați amarnic.

Surse care au participat la grupul operativ al Consiliului Local Ploiești de astăzi susțin că decizia a fost luată pe motiv că se regândește tariful pentru abonamentul unic pe toate traseele. Inițial, proiectul viza ca acest abonament lunar să coste 60 de lei, însă se vehiculează propunerea ca tariful să ajungă la 62-63 de lei. Cât privește prețul biletului de călătorie lucrurile par a fi bătute în cuie: 2 lei, față de 1,6 lei cât este în prezent.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău