fbpx

Greva japoneză de la SC Transport Călători Express Ploiești continuă. Sindicaliștii societății amenință cu întreruperea transportului public în comun, în cazul în care nu sunt luate măsuri împotriva transportatorilor privați care circulă prin Ploiești.

Pe lista de doleanțe ale sindicaliștilor de la SC Transport Călători Express Ploiești se regăsesc printre altele și eliminarea de pe raza municipiului a transportatorilor privați, dar și rezolvarea problemei legate de terminale. Săptămâna trecută, ca urmare a acestor nemulțumiri, angajații SC Transport Călători Express au declanșat grevă japoneză, prin purtarea de bandeole și aprinderea farurilor de la mașini.

Grevă japoneză la RATP

„Noi continuăm greva japoneză. Dacă nu se iau măsuri pentru eliminarea transportatorilor privați există riscul să oprim transportul în comun. Miercuri (n.r. 20 noiembrie) este programată o întâlnire cu primarul municipiului Ploiești, Iulian Bădescu, pentru a discuta doleanțele noastre. Așteptăm această întâlnire, după care vom lua o decizie, după consultarea membrilor de sindicat. Vrem să se rezolve problema terminalelor, a zonei metropolitane, dar și problema legată de transportatorii privați care îmbarcă pasageri din stațiile RATP”, ne-a declarat Ion Mișcă, liderul de sindicat de la SC Transport Călători Express.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg