Firmele care se bat pentru reabilitarea liniilor de tramvai

0

După ce contractul pentru prima etapă de lucrări din proiectul de reabilitare a liniei de tramvai 102 din Ploiești a fost câștigat de o asociere formată din patru firme, în cursă rămâne procedura de licitație deschisă pentru etapa a doua, respectiv pentru tronsonul intersecție Republicii – bucla Vest.

La această licitație au depus oferte Asocierea SC Teloxim Con SRL – SC Tiab SA, Asocierea Martin Rose România SRL – Martin Rose GMBH&Co.KG – Elektroline a.s. – SC Delta ACM 93 SRL, Asocierea Asfalt CCP SpA – Societatea de Construcții în Transporturi București SA, Asocierea SC Tancrad SRL –Dorsalve SL – SC RBX Tudan Electric SRL și Asocierea SC PORR Construct SRL – TEERAG – ASDAG Aktiengesellschaft. Valoarea estimativă pentru etapa a doua este de 60.211.357, 92 lei fără TVA.

Cine a câştigat licitaţia pentru reabilitarea liniei de tramvai 102 etapa I

Reamintim faptul că în urmă cu cinci zile a fost desemnat câștigător pentru etapa I , respectiv Bucla Nord – Intersecția Republicii Asocierea SC Mari Vila Com SRL – SC Leonhard Weiss – SC Aquila Construct SRL – SC ELCO Bucuresti SRL, având un preţ ofertat de 30.673.401,46 lei. Ca durata de execuţie este menționat termenul de 15 luni de la data semnării contractului. La licitație au participat 11 ofertanți.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău