Peste 180 de autobuze de la Regia Autonomă de Transport Public Ploiești au uzura depățită chiar și de 319%. Prin urmare, astăzi, Consiliul de Administrație al RATP a luat astăzi în discuție achiziționarea a 15 autobuze noi, urmând ca, în următorii doi ani, să mai fie cumpărate încă 25.

Peste 180 de vehicule din parcul de autobuze de la RATP au uzura depășită. La data de 31 iulie, erau trei autobuze DAC 112 UDL cu o uzură de 248,3%, 68 de Ikarus cu uzură de 319,5%, 21 Ikarus 260 – 281,7%, 20 Izuzu – 189,6%, un autobuz Karosa B931 – 193,85, 15 Man SL 222 – 164,6%, cinci Man SL 283 – 133,3%, Man SL 223 – 128,6%, BMC 215 SCB – 106,8%. În total este vorba de 183 de autobuze care au un grad de uzură mai mare de 100%. „Se ia în calcul achiziționare de noi autobuze, având în vedere gradul avansat de uzură al parcului existent, dar și pentru că municipalitatea a demarat procedurile de achiziție pentru reabilitarea totală a traseelor de tramvai, urmând ca după finalizarea licitației, tramvaiele să fie înlocuite cu autobuze pe toată durata lucrărilor. Acesta este motivul pentru care este necesară suplimentarea numărului de autobuze cu minimum 15 bucăți în primă fază, urmând ca încă 25 de autobuze să fie achiziționate în următorii doi ani”, ne-a declarat Raul Petrescu, viceprimarul municipiului Ploiești.

 

 


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.