- Publicitate -

Giratoriul suspendat de pe DJ 102 cu DN1B va fi extins la trei benzi – PROIECT

Data:

Distribuie articolul:

Consiliul Județean Prahova propune un nou proiect de infrastructură, respectiv „extindere trei benzi giratoriu suspendat DJ 102 cu DN1B”. Proiectul figurează pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean Prahova, programată marți, 31 octombrie.

- Publicitate -

Aleșii județeni au fost convocați, marți, la o nouă ședință, iar pe ordinea de zi figurează proiectul privind aprobarea studiului de fezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici pentru extindere la trei benzi giratoriu suspendat de pe DJ 102 cu DN1B.

Inițiatorii proiectului susțin că scopul extinderii la trei benzi este de a asigura fluidizarea circulației pentru toate tipurile de vehicule. Amplasamentul proiectului se află pe raza comunei Blejoi.

Circulația în zonă se desfășoară cu dificultate, existând pericolul sporit de producere a accidentelor datorită valorilor de trafic în continuă creștere”, se precizează în raportul care însoțeșlte proiectul de hotărâre ce se va afla în dezbatere, marți, 31 octombrie.

- Publicitate -

Valoarea totală a obiectivului de investiție “Extindere 3 benzi giratoriu suspendat DJ 102 cu DN 1B” este de 2.724.792,56 lei inclusiv TVA.

Reamintim faptul că, în acest an, pentru prevenirea de accidente rutiere, Consiliul Județean Prahova a dispus montarea de separatoare de sens din beton pe DJ 102 pe sectorul de la ieșirea din Ploiești (zona Spitalul Județean) – sensul giratoriu suspendat.

Citește și: A început montarea separatoarelor de sens din beton pe DJ102 pe sectorul de la ieșire din Ploiești (zona Spitalul Județean) – sensul giratoriu suspendat – FOTO

Distribuie articolul:

Provocarea Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Sondaj Observatul Prahovean

Ai un pont care se poate transforma într-o știre? Trimite pe WhatsApp la 0785 075 112

Vreți să aflați cele mai noi știri din Prahova? Abonați-vă la Google News

6 COMENTARII

  1. Vrăjeli si bani aruncați aiurea pe fereastra.
    Mai bine ar reasfalta dj102( paulesti -slanic) ;drumul a fost stricat prin introducerea retelei de canalizare in comuna paulesti si de reteau de gaze, intre plopeni sat si Slănic.

  2. Circulatia se desfasoara cu dificultate pentru ca nu este marcat ca lumea si pentru ca prahovenii conduc foarte prost. Mai ales in giratorii. Sunt multi care intra in giratoriu ca sa faca dreapta, desi exista bretele de facut dreapta indiferent de unde vii, insa mergand pe centura, indicatorul iti arata ca trebuie sa urci pe pod ca sa faci dreapta spre Ploiesti sau Paulesti. Traficul aglomerat nu se rezolva prin adaugare de benzi, ci prin planificare cu cap si numarul de benzi sa fie calculat in functie de numarul de benzi al strazilor care se intersecteaza acolo.

  3. Faceti 4 benzi de la mall pana la intersectia de la Blejoi (lidl -rompetrol) si puneti indicatoare sa inteleaga omul ca toti urca in giratoriu ca sa faca dreapta spre Ploiesti si din sens invers spre Paulesti cand exista acces pe sub pod

  4. Am fost la diferite ore pe acest pod, n-am întâlnit niciodată aglomerație, tot timpul podul era aproape gol. Risipă de bani. De ce nu se face ceva pentru fluidizarea traficului la ieșirea din Ploiești spre Târgoviște? Tirurile de pe centura din DN1 dinspre București dar și dinspre Brașov intră foarte greu spre depozitele din parcul industrial.

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

Exclusiv

Imagini cu puiul de delfin Baby de la unul dintre ultimele lui spectacole din Delfinariul Constanța [VIDEO]

VIDEO: Puiul de delfin Baby, născut în captivitate, a murit la delfinariul din Constanța. Un cititor ne-a trimis imagini surprinse la unul dintre ultimele spectacole în care Baby a încântat asistența cu un program de excepție.

Sala de lupte de la CS Petrolul Ploiești a fost renovată printr-o sponzorizare a Dosco România

Sala de lupte a Clubului Sportiv Petrolul Ploiești a...

Abonează-te la newsletter

- Publicitate -

Știri noi

- Publicitate -
- Publicitate -

Informații utile

Medicul Alin Scarlat: ”Iubirea este cheia longevității”

Observatorul Prahovean publică o serie de articole, extrase din...
- Publicitate -

Emisiuni
Observatorul Prahovean

Candidatura lui Mircea Geoană, susținută de Partidul România în Acțiune

Cum se va implica Partidul România în Acțiune la alegerile prezidențiale din toamnă
- Publicitate -

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

- Publicitate -