- Publicitate -

Răspunsul CNAIR la sesizările privind lentoarea lucrărilor de pe DN1 – Pod Bănești

Data:

Distribuie articolul:

Cei care tranzitează DN1 s-au plâns în repetate rânduri de disconfortul coloanelor care se formează pe ambele sensuri, în zona Bănești – Câmpina. Până la un punct este de înțeles că traficul trebuie dirijat pe câte o bandă pe sens, însă oamenii spun că nu este normal să vadă trei muncitori și un utilaj la lucru.

- Publicitate -

Articolul ”Cum să nu te enervezi pe DN1? Pe podul de la Bănești se lucrează ”intens” cu trei muncitori și un utilaj” a sintetizat nemulțumirile oamenilor, Observatorul Prahovean solicitând un punct de vedere din partea CNAIR.

Răspunsul CNAIR al solicitarea noastră:

Pe Podul de pe DN 1 (CALEA 1 și CALEA 2) peste râul Doftana la Bănești se execută lucrări de întreținere periodică (reparații) ce au ca scop asigurarea desfășurării traficului rutier în condiții de siguranță.

Executarea lucrărilor se face în conformitate cu dispozițiile actelor normative care reglementează activitatea de întreținere a drumurilor naționale.

- Publicitate -

Având în vedere procesul tehnologic specific lucrărilor și ținând cont de condițiile din teren, sunt instituite restricții de circulație în conformitate cu dispozițiile legale.

1. Lucrările sunt executate de Asocierea SC STRABENBAU LOGISTIC SRL – SC DIMEX 2000 COMPANY SRL.

2. Valoarea investiției: 8,701,746.53 fără TVA.

- Publicitate -

3. Pentru CALEA 1 – termenul estimat de finalizare a lucrărilor este 30.06.2023.

Distribuie articolul:

Provocarea Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Ai un pont care se poate transforma într-o știre? Trimite pe WhatsApp la 0785 075 112

Vreți să aflați cele mai noi știri din Prahova? Abonați-vă la Google News

20 COMENTARII

 1. Buna seara!
  Pacat daca era cu OAS COM IMPEX SRL erau doar 2 muncitori aceia fiind sefii alti de unde,si apropo calitatea o sa se vada pe viitor idem ca si licratile executate de aceasta firma ex.sunt destule…sa zicem si Comarnic luctare neterminata si aflam.ca in acte e gata deja si ei inca mai fac gropi(plombe) pe asfalt turnat nou dar e alta poveste VICELE.. stiti voi

 2. Nu e de mirare asa ceva e normal pentru astfel de firme cautati pe.unde au lucrat sa dau cateva exemple Izvoarele,Comarnic,Strejnicul,VALEA CALUGAREASCA, Paulesti,Baicoi….sa ajungem si in IALOMITA mai tarziu,masini scumpe oameni fara experienta.
  Consultati Seap,Sicap

 3. Totusi verificati la Comarnic asa pt.Dvs.sa fiti siguri mai dam exemple.
  Mai discutam dupa publicara comentariilor

 4. Buna ziua!
  Citind comentariile am zis de ce nu sa spunem cate ceva unui dintre noi care au totusi speranta sa se faca sau sa se realizeze ceva in zonele noastre.
  Firmele de care discutati sunt foarte cunoscute inJudetul PH dar si Judetele limitrofe.
  incepem cu Orasul Comarnic.
  Licitatii castigata de Sc OAS COM IMPEX srl dar executate de …SC STRABENBAU LOGISTIC SRL, in totalitate desi nu e in asociere,vorbind cu muncitorii de la STB unde au masini frumoase utilaje totul o splendoare..,aflam ca pente tot lucreaza pentru OAS COM IMPEX si e vechi obiceiul fiindca cai de la OAS nu au mai nimic doar BANII si saraci muncitori incep sa insire exact lucrarile de mai sus mentionate in postarea anterioara.Comarnic muulte lucrari,com Izvoarele multe,Orasul Baicoi,Valea Calugareasca…si tot continua pana ajunge si in Ialomita com Barbulesti unde se laudau cu lucrari frumoase.
  Clar nu e intamplator dar sigur nu sunt in ASOCIERE la licitati.
  Acum ei cred ca e legal dar citind contractele nu e voie sa se SUBCONTRACTEZE LUcarea daca nu sunt declarati SUBANTEPRENORI in documentele de LICITATII.
  Zi frumoasa presei si cititorilor

 5. Una frumoasa.
  Licitatie castigata in Comuna TELEGA de cine credeti:
  SC OAS COM IMPEX SRL in asociere cu SC DIMEX 2000 COMPANY SRL surpriza mare daca ne nuitam la STB idem asociere cu aceasi firma dar mai tare EXECUTATA de SC STRABENBAU LOGISTIC SRL.
  Ps:se pot verifica documentele de licitatii dar si interen primarie ar trebui si INSPECTIA IN CONSTRUCTII dar probabil stie si nu e o problema dar sunt de ai CASEI

 6. Si ultima azi
  Sc Oas Com Impex srl si sc ACTUAL Business Interprest Srl sun una si aceasi detinute de MARCUS clar cel mic tatal nu are treaba cu Societatea siprobabil e un mosulet dar Doamnul Vasile mai va aduceti aminte cu Padurile ocolul silvic ,Campina care la fel executau stb si domnul Vice de atunci urla dar degeaba

 7. Salutare!
  Nu stiu daca mira pe cineva ceva dar nu e o noutate,daca nu ma insel si anul trecut sau 2 ani in urma unde erau in presa locala STB cand turnau asfalt si au fost poze erau chiar pe lucrarea sc oas com srl si toata lumea stia se stie ca apartine domnului Dumitru nu in acte probabil nu stim asta o sa verificam dar in rest se stie clar inclusiv PRIMARII.
  Cand au venit domni de la Inspectia in Constructi nu era nimeni de la oas com doar domnul de la stb si noi locatari intreband diverse am primit si raspuns: Daca nu faceti parte din comisie nu aveti dreptul sa va dati cu parererea.
  Deci nu ne mai mira nimic se stie deja
  Daca si lucrarile ar fi bine executate corect si calitativ ar fi bine dar nici pe departe pus putina piatra pietris dupa foarte repede asfalt intreband ca grosime trebuie sa fie de piatra balast nisip nu am mai ptimit raspuns dar nici sapatura nu se executa.
  FIRME DE CASA asta inseamna.
  Pacat.
  Zi placuta

 8. Nereguli gasite:
  Parcului industrial auditorii Curții de Conturi au descoperit mai multe plăți efectuate pentru lucrări care în realitate nu au fost prestate.
  Lucrările fictive ar fi fost plătite în perioada 2018-2020, către cinci societăți: Oaș Com Impex SRL din Satu Mare, Strabenbau Logistic SRL din Blejoi,
  Sesizari demonstrate de un organ de control si relatate in presa Prahoveana.

 9. Asta asa ramane nimeni nu face nimic nu verifica nu ia masuri avem organe de control degeaba.
  si salarii mai nimic intrebati fosti angajati despre ei sa vedeti ce auziti si spun saraci de firma respectiva nici echipament nu le da nici apa pe caldura nimic de protectia munci nici nu stiau nu auzise ceva.
  Si va continua la fel ca si pana acum doar cititi despre firma sa vedeti si intara

 10. Buna ziua!
  Sunt un fost angajat prefer sa nu spun numele sa imi fac singur probleme dar redactia ma poate contacta.
  Am studi superioare dar din motive financiare am zis sa ma anagajez ca sofer desi nu lucrasem si ei nu cereau experienta pe un salariu potrivit la acel moment,la inceput am crezut ca e normal sa prestez si alta munca am zis sa fie bine dar cu timpul a inceput sa ne puna la orice inclusiv la betoane si alte muncii care nu era datoria noastra stii cand toti fac eu nu pot soune nu,dar timpul trecea si salariu nu mai crestea deloc munca mai multa,conditi nu va inchipuiti nu aveam nimic nici haine nu mai aveam ma duceam la muca normal si plecam acasa murdar haine rupte…etc echipament nu se da acolo la oas com sau protetia munci ceva nu exista …pana intr-o zi cand seful mare Domn Vasile( acolo fiind mai multi sefii inclusiv tatal lui care jignea pe toata lumea si cand avea nevoie de o persoana era cel mai bun prieten angajat asta mai ales in scopuri personale) imi spune sa imi caut de munca si asta am facut dar surprioza cand am stat zilele de avia am spus ca se termina si plec..ce credeti imi spune ca a glumit eu incetarea contractului am facuto si se stia.
  Asa sta situatia acolo am tionut legatura cu fosti colegi din ce in ce mai rau si normal acum nu mai au decat catiav 2 sau 3.
  Firma de nerecomandat in nici o privinta.
  Sunt foarte bine acum liniste in familia un venit normal dar lucrez in conditi legale si normale.
  Zi buna tuturor!

 11. Broavo ma gand sa scriu si eu dar ai luato inainte colegu daca ar face stirile de presa pe Prahova dar si la ei acolo in Oas un articol special pentru Oas Com Impex si ar spune toti ce stiu care au lucrat si nu numai s-ar duce Vasilica o mie de ani cu tot cu masinile lui care se lauda mereu si la noi la salarii nemaaaa marire doar sa ne scoata

 12. Servus!
  Mai oameni buni parerea mea e ca voi stiti multe dar nu aveti curaj sa spuneti tot oricum nu cred ca se mai intoarce un angajat la o firma la care deja a renuntat, im primul rand nu mai are Onoare deci dezvoltati putin subiectul voi stiti bine situatia eu o stiu de la soferi tot vorbind cand mai ne vedeam prin statie Firma Oas e doar cu numele si asta de cand a venit in zona firma capusa condusa de ala cu ceafa mare Dom Vasile care se uita si la o apa cat costa dar in schimb se dadea mare ca el are bani masini de LUX in schimb un Taran de unde se agata harta in cui,
  Ziceti de ala cu duba care injura oamneni si ca el.e pe contract ati uitat cand a venit in balastiera la Turci si zicea ca el e pe contractele voastre sef si dupa povestea ca ce case au ei acolo la oșeni, s elauda sa auda lumea,zicea ca faceti ce zice el nu il intereseaza de alti, se stie pe piata de ei ca sunt firme de inaintare, si nimeni nu se mai duce sa se angajeze la ei s-a dus vorba din ce in ce mai mult ati uitat cand intrebati de salarii si cand auzeati ca ca noi facem doar soferie nu altceva voi va vaitati ca va pune la orice,de services nu stia le reparati voi,pe santiere sa faceti betoane si ce mai faceati pe acolo,cand auzeati de spor de concediu,craciun,paste voi nici nu auzeati de asta,la inceput vorbeati k lucrari cu Rebelis,Tera Strade dupa ati rams doar su STB-ul unde si aia muncesc inclusiv Duminica mereu dar legea ii protejeaza pe ei.
  Zi frumoasa si drumuri bune!

 13. Salutare!
  Ati uitat de Domn Costin va mai proteja si el dupa …..sa dat dupa unguri oșeni si el ca na te inveti sa fi la fel cu cei din jur.
  Pacat la inceput parea promitator dar dupa ati vazut rezultatul ce sa faca unul care nu stie nimic facea la.paduri sau ce scrie prin oltenia duoa vin la Patria Hotilor.
  Au mai fost ca el.multi si so dusssss dar so dussssss mai rau de cum a venit mai stati outin si vedeti voi cum dispare macare salarii sa dea sa nu va luati tepe si voi.
  Succes manivelelor si voi Sefilor

  • Salutare!
   Va zic una Tare.
   Noi angajati de la STB fara nume credem ca Domnul Vasile Marcus e angajat la noi nu stim.daca pe stat de plata dar pe pontaj sigur dimineata e la noiasta fiind 7.30-8 dupa pleaca la cafea probabil vin din nou si asa in fiecare zi nonstop se mai vaitau srfi ca nu scapa de el uneori dar el e ANGAJATUL direct al Domnului Nelu (Dumitru) si e un bun fotograf mai ne amuzam si noi cateodata de el
   Colegu programul se inepe la 7.hai Domnul Vasile va param la seful dar na suntem colegi nu ne dam in primire
   Toate cele bune!

 14. Salutare!
  Propunem sa se faca un articol numai desprea Oas Com Impex sa spuna fiecare din experienta din colaborare sau din auzite de ce nu demukte ori e adevarat anvajati sau fosti nu au intotdeauna curajul.sa zica direct dar au de spus si ei si de bune si de mai putin placute nu o fi doar toate rele soer sau ma gandesc.
  Asteptam de la Presa. Sau de la autoritatii🤗
  Zi frumoasa!

 15. Buna ziua!
  Antecomentatarul de mai sus stie el ceva si citind presa asa scrie cu paduri tot invarteli cu Ocolul Silvic peste tot dar cu drumuri deloc.
  Deci de unde sa stie el ceva doar Combinatii si asta pana intr-o zi.
  Eu am avut sansa sau nefericire cu ei Oas Cim Impex.
  Stau in sat Pleasa la care pe strada incepe o lucrare noi loctari vazand cine vine mereu masini Strabenbau STB de la blejoi se termina lucrarea cum necum clar discuti deranj lucrari de mantuiala in toate prinvintelrle dar…ne-am invatat ma rog se termina au disparut toti intervine si la noi o bransare la gaze alergand cu acte….ajung la Primaria Bucov pentgu ceva avize SURPRIZA 😭😭😭😭 VAa trebuie Aviz de la firma care a executat fiind in garantie nu se poatezic ok fug la Blejoi discut le dau proiectul si vad care e procedura dar Damna ANA….nu de la Strabenbau de la SC OAS COM IMPEX SRL…..ei au avut.lucrarea,stau putin recapitulez si spun pai a executato Stb la care Doamna ANA nuuu ei au executato dar lucrarea a fost pe SC OAS COM IMPEX SRL ei asa fac iau lucrari si le.executa SRB sau Terra strade.
  Si incepe nebunia sa sun si sun si iar sun nimic a raspuns un domn Marcuș ceva de genul dar atat ca da discuta si nimic…intr-un final a facut de la.primarie hartia a trimiso a semnata si au returnato k na damna ANA e mana in mana cu ei.
  Deci iau lucrari si le executa alti
  Frumos
  Zi pacuta!

 16. Buna ziua!
  De 5-6 ani doar Sc Oas Com Impex Srl castiga sau iau lucrarile directe de drumuri santuri gabioane asfalt canalizare tot tot In Comuna IZVOARELE si satele aferente ..Schiulesti dar lucrarile sunt facute de STRABENBAU din Blejoi STB in totalitate asta e realitate PRIMARUL cu ei sunt prietenie mare asta e clar si stie toata Primaria si sunt facute vai de mama lor care nu o sa dureze mult asta e sigur mai ales canalizarea facuta pe o strada nu are cum sa functioneze niciodata dar nu e interesata lumea sa se lege la ea si tacc toti stie Paulica (Primarul) unde sau poate sunt mai multe strazi facute in bataie de joc si nu isi da seama la care ne referim.
  OAS cu STB sunt unul si acelasi stim deja ne-am saturat de ei sa ii vedem la noi in Localitate.
  Succes Paulica

 17. Salutare
  COMARNIC COMARNIC COMARNIC ne mai jucam si noi OAS COM si STB,mai terminam si noi odata aflam ca din nou ati primit LUCRARII ce sa faceti unde apucati ca si capusele numai acolo
  Domnul VICEE iar combinati sau o fi si Domnul Primar in ele noi credem ca nu dar …mai ne si promiteti ca vorbiti sa reparati greselile care le-ati facut in masuratori de gura nu va intrece nimeni.
  Ne anuntati si pe noi cand sunt gata poate ne bagati in Comisie nu doar pe blaturi sa fim prezenti noi cetateni ca noi va Platim,si aia de la control ISC-UL poate mai se uita si ei la ce trebuie nu sa ne spuna ca nu suntem in comisie si ei sunt platiti din bani contribuabililor.
  ASTEPTAM VERIFICARILE nu dupa ce apucati sa REZOLVATI tot impruna cu aia cu m aisnile scumpe care va fac poteca la PRIMARIE si va inchideti acolo toti,am scapat de alti cu canalizarea drumuri si ati adus alti mai jalnici
  Hai cu Vicele sa spuna si el ceva

 18. Zi frumoasa!
  Sincer nu mai surprinde pe nimeni de ei si incepem:
  Sc Strabenbau logistic srl fostul Star&TD Domnul Dumitru si Domnul Taranda
  Apare Stb dupa dosarele acelea stiti voi evaziuni chesti ambii,cu alt Administrator Burlacu Andrei atentie nu Actionar (actionarul fiind Fiul Domnului Dumitru Ion Domnul Teodor Dumitru in prezent)un trepadus de inaintare un baiat de la tara sarac vai de el si de ai lui, iar Domnul Taranda o ia pe drumul lui,spune ca separat dar…
  Sc Oas Com Impex Srl
  Apare prin tara lucrand cu Ocolul Silvic dar si In dosare tot cu evaziune judecamdise la Oradea ce apare pe portal,in fine…nu ne proveste sunt organe de cercetare,ajunge in Prahova pe la Ciorani si Brebu prima data iicrati pe.partea de drumuri Vadu Sapat…mai la inceput dar fara NICI o EXPERIENTA in astfel de lucrari fara OAMENI in domeniul construtiilor,fara utilaje ceva doar cei din Ocol aceia fiind va dati seama necalificati la plantat taiat….alt.domeniu.
  Si incepe sa tot ia lucrari va dati seama nu mai existau firme dar aflam ca el nu a venit singur aveai un BAIAT Domnul C….. din Ploiesti cunoscut mai vechi la care venea si Influenta un cunoscut in lumea Afacerilor dar si in cercuri de diferite domenii cu sistem,intelopi si spunea tuturor spunea ca e prietenul lui si om serios ducand vorba firma necunoscuta fara cunostinte in Prahova exact ce le trebuia Primarilor si alti organizatori de licitatii numai bun spuneau unii,lumea vorbeste dar vorbeste din ce vede vorba romanului Fum fara foc nu Exista astfel urmand si curtea de conturi cu diferite sesizari ca nu efectuau lucrarile ei ci alte firme Stb de exeplu,ajunge la Campina si acolo la fel lumea spunea Std,
  Deci asta e una din firmele capuse cu care lucreaza Domnii Primarii si avem exemple chiar unde au lucrari muulte si accesam seap sicap…si gasim tot date numar dar si valorile si daca sunteti atenti unele directe date si in aceasi zii dar si cu valorii fix dar fox 450 mii decontati exactii nixi uj leu mai putin va dati seama nu se poate mai jos si astfel de licrari sunt preum painea la bucata si sunt multe de genul.ceata Valea C,Brbulesti,Tg.Vechi,Izvoarele,Baicoi,Boldesti,BLEJOI lucrari mari dar mari,Bucov unde ati citit ca se stie in Primarie ca nu ei executa si apare Orasul Comarnic la care verificati cate lucrari au avut si au in continuare,dar auzind ca lumea spune barfeste sa zicem noi romani (cel care conduce Oas Com Impex fiind UNGUR )mai baga o firma SC ACTUAL BUSINESS INTERPREST SRL unde surpriza ADMINISTRATOR MARCUS VASILE cel care conduce in FAPT OAS COM in acte fiind Marcus Ghorghe dar lumea zice k e un batran probabil nici nu stie deapre ce e vorba ruda posibil,unde ia lucrari tot in COMARNIC si nu numai.
  Succes celor care verifica o sa aveti surprize.
  PS:Le mai gaseste Curtea de Conturi lucrari Fictive ca na ei asa procedeaza sa incaseze tot nu cantitativ din lucrari si daca nu ies metri ei tot deconteaza asta e dovedita de auditori Curti de Conturi.

 19. Firma Oaş Impex este deţinută de Mărcuş Gheorghe de 71 de ani din Certeze, Satu Mare bineinteles in ACTE , La telefonul de contact răspunde însă Mărcuş Vasile de 50 de ani. Negreşti Oaş, locul unde firma îşi are sediul social,dar Punct lucru in Prahova este condus tot de un Mărcuş Vasilecare mai detine o alta societate SC ACTUIAL BUSINESS INTERPREST SRL
  Discuti telefonice..

  Dumneavostra ați înregistrat această societate în Negresti-Oaș și locuiți în București?
  Eu locuiesc în Bucuresti..ce are?! Eu locuiesc în București, sunt de la Satu Mare, ce vă deranjează? N-are nicio legătură cu mine, nicio treabă… eu sunt Mărcuș Vasile, născut în 1973, domnu’ nu știu cine-i…
  Deci clar el nici nu stie cine e ..NOI ce sa mai CREDEM???
  Oare PRIMARI din PRAHOVA IALOMITA,DAMBOVITA stie cine e? sau il cunoaste pe vreunul dintre ei???
  si continua lucrari pe banda rulanta
  COMARNIC,COMARNIC,COMARNIC spunem de mai multe ori avand LUCRARE dupa LUCRARE in localitate si continuam VALEA CALUGAREASCA,VALEA CALUGAREASCA,VALEA CALUGAREASCA,BARBULESTI,BARBULESTI,BARBULESTI continuam IZVOARELE,IZVOARELE IZVOARELE,IZVOARELE,IZVOARELE ma cautam BUCOV,BUCOV,BUCOV,BUCOV si mai nou era TELEGA si din nou TELEGA…BAICOI…BLEJOI,BLEJOI,BLEJOI CA NA ARE UNUL DINTRE SEDI IN BLEJOI.
  Multumim Domnilor Primari ca tin de firmele de casa in continuare.

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

Exclusiv

Am stat de vorbă cu proprietarul grădinii plină cu palmieri care face furori pe internet. ”Mulți nu cred că este din România și mă...

În fotografiile care fac furori pe internet apar numeroși palmieri, din diferite specii, dar și bananieri și alte specii tropicale.

Au fost identificați ”băieții de cartier” care au făcut scandal în Ploiești Vest. Ce amendă au primit

”Zona va fi monitorizată în continuare de către polițiștii Secției de Poliție nr. 3 Ploiești” au transmis reprezentanții IPJ Prahova.

Directorul Hale și Piețe SA Ploiești, premiat cu 50.017 de lei pentru ”îndeplinirea indicatorilor de performanță”

În timp ce piața centrală din Ploiești arată jalnic, directorii și membrii Consiliului de Administrație de la SC Hale și Piețe au fost recompensați, în total, cu peste 100.000 de lei.

Imagini cu ”băieții de cartier” care urlă și vandalizează diverse obiecte în Mihai Bravu

”Nu înțeleg de ce au dispărut de pe străzile Ploieștiului acele patrule de jandarmi, polițiști locali și de sectoriști”

Abonează-te la newsletter

- Publicitate -

Știri noi

Am stat de vorbă cu proprietarul grădinii plină cu palmieri care face furori pe internet. ”Mulți nu cred că este din România și mă...

În fotografiile care fac furori pe internet apar numeroși palmieri, din diferite specii, dar și bananieri și alte specii tropicale.

Revolta locatarilor de pe strada Minerva din Ploiești, după montarea stâlpișorilor pe trotuar. ”Noi unde mai parcăm, pe Marte?”

Oamenii susțin că, înainte de a lua această decizie, Primăria Ploiești ar fi trebuit să le ofere o alternativă pentru parcarea mașinilor.

Au fost identificați ”băieții de cartier” care au făcut scandal în Ploiești Vest. Ce amendă au primit

”Zona va fi monitorizată în continuare de către polițiștii Secției de Poliție nr. 3 Ploiești” au transmis reprezentanții IPJ Prahova.

Acțiune rutieră de amploare pe DN1B, în Prahova

Polițiștii Serviciului Rutier Prahova au organizat joi seară o...

Profesorul ploieștean Liviu Drăghici despre rezultatele examenelor naționale: „Într-o societate în care mulți se laudă cu lipsa lor de educație, e dificil să mai...

Profesorul Liviu Drăghici: „Într-un fel lucrezi cu olimpici, altfel lucrezi cu corigenți. Dar nu avem numai olimpici. Și avem responsabilitate și față de ceilalți copii”
- Publicitate -
- Publicitate -

Informații utile

Robin Mihai este triplu medaliat cu aur la Campionatul Mondial de Kempo IKF cu sprijinul Supermarket La Cocoș

Ce ar fi sportul ploieștean fără implicarea oamenilor de...

Medicul Alin Scarlat explică puterea sentimentului de scop în viață

Observatorul Prahovean publică o serie de articole, extrase din...
- Publicitate -

Emisiuni
Observatorul Prahovean

Tânără ucisă de urs în Prahova. Noi detalii despre tragedia din Bucegi

Împușcarea urșilor este o soluție la această criză care provoacă noi victime?

Vor avea ploieștenii căldură la iarnă?

Primarul încă în funcție, Andrei Volosevici, a declarat: ”Intuiţia îmi spune că nu prea vom avea căldură la iarnă”
- Publicitate -

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Am stat de vorbă cu proprietarul grădinii plină cu palmieri care face furori pe internet. ”Mulți nu cred că este din România și mă...

În fotografiile care fac furori pe internet apar numeroși palmieri, din diferite specii, dar și bananieri și alte specii tropicale.

Revolta locatarilor de pe strada Minerva din Ploiești, după montarea stâlpișorilor pe trotuar. ”Noi unde mai parcăm, pe Marte?”

Oamenii susțin că, înainte de a lua această decizie, Primăria Ploiești ar fi trebuit să le ofere o alternativă pentru parcarea mașinilor.

Au fost identificați ”băieții de cartier” care au făcut scandal în Ploiești Vest. Ce amendă au primit

”Zona va fi monitorizată în continuare de către polițiștii Secției de Poliție nr. 3 Ploiești” au transmis reprezentanții IPJ Prahova.

Acțiune rutieră de amploare pe DN1B, în Prahova

Polițiștii Serviciului Rutier Prahova au organizat joi seară o...
- Publicitate -