Cum arată strada Țesătorilor din Ploiești: „Nu numai că nu există asfalt, dar nu avem nici măcar pietriș”. Reacția Primăriei Ploiești

1

După ce Observatorul Prahovean a adus în atenția Primăriei Ploiești felul deplorabil în care arată strada Țesătorilor din municipiu, instituția a emis un punct de vedere cu privire la situația sutelor de ploieșteni din cartierul Pictor Rosenthal, locul din Ploiești unde investițiile se realizează cel mai greu.

Citește și: Cum arată strada Țesătorilor din Ploiești: „Nu numai că nu există asfalt, dar nu avem nici măcar pietriș”

„În cartierul Pictor Rosenthal se implementa proiectul „cu finanțare din fonduri fonduri europene nerambursabile, buget de stat și buget local.

Strada Țesătorilor va fi inclusă în pentru modernizare în cadrul proiectului Regenerare urbană în zona marginalizată a municipiul Ploiești – cartier Pictor Rosenthal”. Lucrările care se vor executa pe această stradă sunt următoarele: reabilitare, modernizare/construirea elementelor de infrastructură rutieră (carosabil și trotuare, inclusiv marcaje și indicatoare), rețea și racorduri de canalizare (menajeră și pluvială), canalizare curenți slabi, (pentru trecerea rețelelor de curenți slabi în subteran), iluminat stradal (înlocuire corpuri de iluminat existente cu corpuri de iluminat LED).” au precizat reprezentanții Primăriei Ploiești.

Răspunsul complet poate fi consultat mai jos:

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

1 COMENTARIU

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău