Domeniul schiabil din Sinaia a fost închis din cauza vântului puternic

0

Zona de munte din Prahova este sub cod galben de vânt puternic. Administratorii Gondolei Sinaia au anunțat că domeniul schiabil este închis din cauza condițiilor nefavorabile.

UPDATE: ANM a emis, vineri, un cod portocaliu de vânt puternic în zona de munte din Prahova. Avertizarea este valabilă până sâmbătă, 15 ianuarie, ora 10.00.

Citește și: Cod portocaliu în zona de Nord a județului Prahova

Administratorii Gondolei Sinaia au anunțat, vineri dimineață, că domeniul schiabil este închis.

Domeniul schiabil este închis. Vântul suflă cu putere de aseară și pârtiile nu au putut fi amenajate”, au precizat administratorii Gondolei Sinaia.

Vineri dimineață, la ora 07.50, la munte, la altitudini de peste 1700 m, viteza vântului depășește limita de funcționare a acestora.

În Prahova, în zona de munte, până pe 15 ianuarie, ora 20.00, este în vigoare un cod galben de vânt puternic.

Începând din dimineața zilei de vineri (14 ianuarie) vântul se va intensifica și în jumătatea nordică a Moldovei unde vitezele vor depăși 55…65 km/h. Din după-amiaza zilei de vineri (14 ianuarie) în zona înaltă a Carpaților Meridionali și de Curbură vântul va sufla tare, viscolind și troienind zăpada, iar vizibilitatea va fi foarte redusă”, a anunțat ANM.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău