Ce se întâmplă cu patinoarul Olimpia de la Sala Sporturilor din Ploiești

0

Fostul patinoar Olimpia, de la Sala Sporturilor din Ploiești, nu va fi deschis în acest an. După mai mulți ani de litigii, patinoarul a fost preluat de Primăria Ploiești, însă starea acestuia este jalnică. Municipalitatea a demarat procedura de intabulare.

Șansele ca Patinoarul Olimpia, de la Sala Sporturilor din Ploiești, să fie deschis în această iarnă sunt minime, având în vedere starea jalnică în care a fost preluat de către municipalitate.

Ani la rând, Patinoarul Olimpia, singurul din Ploiești până în 2012, a făcut obiectul unor litigii, care anul acesta au fost finalizate în favoarea Primăriei Ploiești.

În luna februarie a acestui an, patinoarul a intrat în posesia Primăriei Ploiești.

Citește și: Primăria Ploiești a preluat patinoarul de la Sala Sporturilor

După preluare, Primăria Ploiești a demarat primele demersuri astfel încât obiectivul să fie redat ploieștenilor, dar și sportivilor de la Secția de Patinaj Viteză de la CSM Ploiești. .

„Patinoarul Olimpia a fost preluat în 2021 de către municipalitate, după un litigiu care a durat mai mulți ani, iar în momentul de față există în derulare o procedură de intabulare”, a precizat Daniel Nicodim, viceprimarul municipiului Ploiești.

Singurul patinoar deschis la Ploiești în această iarnă rămâne, prin urmare, cel de la Parcul Municipal Vest.

Citește și: Cum arată patinoarul deschis la Parcul Municipal Vest din Ploiești – VIDEO, FOTO

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău