Cartierul din Ploiești, unde locatarii au ajuns stăpânii domeniului public: parc auto din rable abandonate, stâlpi turnați după bunul plac și locuri de parcare blocate

5

Campania demarată de Observatorul Prahovean prin care ne-am propus să atragem atenția autorităților cu privire la soarta domeniul public din Ploiești, continuă. Astăzi vă prezentăm situația din cartierul Eminescu, unde mai mulți locatari au îngrădit spațiile verzi, iar de ani de zile mai multe mașini zac abandonate.

„Este inadmisibil ceea ce se întâmplă în cartierul Mihai Eminescu! Sunt locatari care se consideră stăpânii acestui domeniu și cu mult tupeu au pus stâlpi de metal, pentru a nu se mai parca (Bloc 4). De mirare este că ei au mașini pe care le parchează în dreptul altor blocuri!

O a doua problema este nesimțirea locatarilor care-si țin rablele nefolosite de ani buni, îngreunând astfel fluxul parcării mașinilor care circula zilnic.

O altă problemă este că mulți dintre ei și-au făcut parc auto” este mesajul care a însoțit imaginile de mai jos.

Nu uita că și tu poți contribui la civilizarea orașului tău! Aveți vecini care parchează ilegal? Aveți în zonă autoturisme abandonate pe domeniul public? Veniți seara acasă și găsiți dube lăsate ilegal în zona parcărilor de reședință? Vedeți autoturisme parcate pe spațiul verde? Știți de proprietari care au modificat trotuarul public prin supraînălțarea bordurilor împiedicând astfel parcarea mașinilor?

Contribuie și tu la civilizarea orașului tău!

Așteptăm deci fotografiile însoțite de detalii clare privind adresa și situația pe e-mail redactie@observatorulph.ro și în mesaje, la numărul de WhatsApp 0785 075 112.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

5 COMENTARII

  1. Aproape ca în Pitești vad, poate cel mai mafiotizat oraș,după o conducere continua a PSD din 89 încoace.Eu nu am văzut în nici o țară ca Poliția și Primaria sa faca ca în România partizanate cu borfașii,cămătarii și alți mafioți și infractori pe bunurile statului (ale noastre,adică,aici în exemplul dat:spațiul public).Și aici vezi parcați oriunde și oricum (in curbe ,pe sensul invers, direct pe carosabil chiar și în șir indian,etc),spatii din fața curții betonate și când le ceri sa bage transport in comun spun că nu e strada destul de lata deși daca masori stg/Dr din gard in gard e berechet dar nu mai au bani de pomeni pt infractorii lor de votanți neplătitori de taxe daca fac drum pt toată lumea.Nici măcar trotuare nu fac ca sa nu-i supere pe votanții care au investit in betonări și podețe ILEGAL ,dincolo de limita proprietății.Si legea ,făcută tot de mafioți e de partea lor.Daca nu ești de-al lor și vrei sa pui ceva pe spațiul public(pe trotuarul din fața casei tale),gen o reclamă cu un mic panou care nu ar obstrucționa total ca o mașină parcată,nu poți (trebuie sa dai taxe și șpăgi) dar când ninge te obliga legea sa dai la zăpadă sa circule toți pe acolo și sa scape primăriile de o grija….Iar ai de betonează și parchează și obstrucționează total ,n-au nici un stres. O tara de infractori și românii ,cel mai prost neam care a existat vreodată pe pământ !

  2. Domnul jurnalist înainte să difuzați o știre mai întâi informați va.In zona Eminescu sunt multe blocuri care au gradina nu spatii amenajate pentru parcări auto.Daca erați mai atent observați că așa zisele dumneavoastră locuri de parcare din fata blocului 4 nu sunt asfaltate și amenajate pentru parcare auto.Sunt spatii verzi cu copaci și pământ iar stâlpii pe care i ați pozat sunt puși de primărie nu de locatari.Incercati sa găsiți subiecte mai bune .

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău