În această seară se aprind luminițele de sărbători la Ploiești. Trafic rutier interzis în zona centrală

0

Iluminatul public festiv de sărbători din Ploiești va fi aprins în această seară la ora 18.00. Traficul rutier va fi interzis pe B-dul Republicii, de la Poșta centrală până la rodul din Piața Eroilor (Catedrala “Sf. Ioan Botezătorul”) în intervalul orar 17.45 -20.00.

Potrivit unui comunicat al primăriei, momentul oficial de deschidere a iluminatului public ornamental de sărbători va avea loc în fața sediului municipalității, din Piața Eroilor nr. 1 A.
Accesul este liber și necondiționat de pașaportul verde, însă masca de protecție este obligatorie.

Citește și Când se aprind beculețele de sărbători la Ploiești. Unde va fi amplasat târgul de Crăciun

Astfel, 12 milioane de beculețe se vor aprinde, simultan, la Ploiești, de sărbătoarea Sfântului Andrei, în 29 de zone ale orașului.
În cartiere, zona centrală și în Parcul Municipal Ploiești Vest au fost împodobiți brazii existenți, au fost montate figurine 2D și 3D, plase cu lumini sau ghirlande luminoase de exterior.
De asemenea și intrările în Ploiești au fost împodobite cu lumini de Crăciun.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău