Indemnizația membrilor Comisiei de Disciplină de la TCE a crescut la 1200 de lei. Printre beneficiari, finul directorului Nicolae Alexandri

0

Membrii Comisiei de Disciplină de la SC Transport Călători Express Ploiești vor fi remunerați, începând cu luna noiembrie, cu o indemnizație mai mare, respectiv de 1200 de lei. Printre beneficiari se numără și Flavian Stoica, finul directorului TCE Ploiești Nicolae Alexandri, care susține că decizia de majorare a avut la bază egalizarea indemnizației la nivelul celei încasate de secretarul Consiliului de Administrație și al Adunării Generale a Acționarilor.

Majorarea indemnizațiilor membrilor Comisiei de Disciplină de la TCE Ploiești a creat un nou subiect de comentarii.

Bineînțeles, cum dispozițiile privind majorarea indemnizațiilor nu sunt publicate pe site-ul instituției, mulți au crezut că valoarea acestora a fost majorată la 2.000 de lei.

Contactat telefonic, directorul TCE Ploiești, Nicolae Alexandri a precizat că dispoziția de majorare a avut la bază principiul de egalizare a indemnizației la nivelul secretarului CS și AGA.

„Începând cu luna noiembrie, indemnizația membrilor Comisiei de Disciplină este de 1.200 de lei.

Decizia de majorare, care este apanajul directorului, a vizat egalizarea indemnizațiilor la nivelul secretarului CA și AGA.

Citește și: Directorul TCE Ploiești, Nicolae Alexandri, acuzat că și-a numit finul în Comisia de Disciplină: „Nu este nimic ilegal în această desemnare. Nu este nicio incompatibilitate!”

Toți membrii Comisiei de Disciplină vor primi același nivel de indemnizație. Trebuie menționat că sunt sarcini în plus și practic s-a dorit egalizarea indemnizațiilor”, a precizat Nicolae Alexandri, directorul general al TCE Ploiești.

Printre beneficiarii de indemnizație se numără și Flavian Stoica, finul directorului TCE Ploiești Nicolae Alexandri.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău