Tabelă TCE nefuncțională în stația de călători de la Gara de Vest din Ploiești. Explicația TCE

0

Un cititor al Observatorulph.ro a reclamat faptul că tabela TCE de la capătul de linie de la Gara de Vest este nefuncțională. „Tabelele au peste 15 ani vechime”, este explicația directorul TCE Ploiești, Nicolae Alexandri, care susține că municipalitatea și-a propus atragerea de finanțare europeană pentru implementarea unui proiect de management al traficului, iar una dintre componente va viza și montarea de panouri informative.

La capătul de linie al TCE de la Gara de Vest este greu să afli o informație legată de programul de funcționare al mijloacelor de transport în comun. Asta pentru că, de o bună bucată de vreme, toneta TCE a fost desființată, iar tabela privind graficele TCE nu mai funcționează.

„În stația Ploiesti Vest a TCE Ploiești călătorii ar trebui să urmărească plecarea mijloacelor de transport după o tabelă electronică care însă nu funcționează de luni bune. Oare șefii TCE cunosc acest aspect? Nu cred, după lipsa de reacție”, ne-a scris cititorul Observatorulph.ro, care ne-a transmis și o fotografie cu tabela care nu mai funcționează.

Contactat telefonic, directorul TCE, Nicolae Alexandri, susține că situația semnalată de la Gara de Vest nu este singulară.

„Tabelele amplasate în Ploiești au o vechime de peste 15 ani și prezintă numeroase defecțiuni. Strict legat de programul de transport, acesta poate fi consultat pe site-ul TCE.

Reamintesc faptul că, în urmă cu 15 ani, nu în toate stațiile de transport au fost montate tabele.

Municipalitatea și-a propus să acceseze fonduri europene pentru un proiect amplu, privind managementul traficului integrat, proiect care are mai multe componente, inclusiv pentru fluidizarea traficului, dar își propune și montarea de panouri informative pentru călători”, a precizat Nicolae Alexandri, directorul TCE Ploiești.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău