Avarie Electrica în zona de Sud a Ploieștiului

0

Avaria Electrica s-a produs, miercuri, în jurul orei 10.22, în zona de sud a municipiului Ploiești. Inițial a fost vorba de o întrerupere a curentului pentru a permite intervenția echipelor care lucrau la finalizarea unei lucrări. Ulterior, s-a produs o avarie în Stația Ploiești Sud 20 kV.

Avaria Electrica a afectat, miercuri, consumatorii din zona de Sud a Ploieștiului, unde a avut loc întreruperea furnizării de curent electric.

Inițial, potrivit reprezentanților Electrica, întreruperea de curent electric a fost impusă în zona străzilor Lupeni – Democrației, pentru a permite intervenția echipelor Electrica pentru finalizarea unei lucrări.

Ulterior, însă, s-a produs o avarie în Stația Ploiești Sud, fiind afectată și zona Bariera București.

„Este o avarie în Stația Ploiești Sud 20kV. Echipele lucrează pentru remediere. Se estimează că situația va fi remediată în 15 minute”, a precizat Minodora Bute, purtătorul de cuvânt alFDEE Electrica Distribuție Muntenia Nord.

Furnizarea curentului electric s-a reluat începând cu ora 11.12.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău