Vineri, ora 14:00, se deschide maratonul vaccinării la Ploiești

0

Vineri, 29 octombrie, ora 14:00, se dă startul maratonului vaccinării la stadionul Ilie Oană din Ploiești. Cele zece fluxuri de administrare a serului Pfizer și Johnson vor funcționa non-stop până duminică seara.

Comunicatul primăriei

Municipalitatea reaminteşte ploieștenilor că pot beneficia de această oportunitate de vaccinare fără o programare prealabilă, doar cu actul de identitate, direct la punctele de vaccinare ce vor fi deschise în incinta stadionului.

Astfel, informăm cetăţenii că, pe lângă cele 6 fluxuri de vaccinare cu serul Pfizer, vor fi deschise şi alte 4 fluxuri medicale destinate imunizării cu vaccinul Johnson & Johnson.

În incinta stadionului “Ilie Oană” vor fi bine delimitate zonele de acces pentru persoanele care doresc să se vaccineze împotriva COVID-19 cu vaccinul Pfizer sau Johnson & Johnson, iar, în acest context, le recomandăm cetăţenilor să fie atenţi când vor alege perimetrul de acces către fluxul de vaccinare dorit.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău