Rectificări de buget la Ploiești. Bani pentru TCE, SGU, RASP și CSM

0

Bugetul municipiului Ploiești va fi rectificat, joi, la Ploiești. Cel puțin așa prevede un proiect de hotărâre de Consiliu Local, care include alocarea de noi sume pentru instituțiile din subordinea CL. La rectificare sunt prevăzute sume pentru Regia Autonomă de Servicii Publice, SC Transport Călători Express, SC Servicii Gospodărire Urbană, pentru Clubul Sportiv Municipal, ASSC și Casa de Cultură.

Propunerea vizează diminuarea fondului de rezervă cu peste 12,2 milioane de lei, precum și distribuirea unor sume către instituțiile aflate în subordinea Consiliului Local Ploiești.

Suplimentarea bugetelor este prevăzută și la Teatrul Toma Caragiu (800.000 de lei), Filarmonica Paul Constantinescu (300.000 de lei), Clubul Sportiv Municipal (1 milion de lei), Administrația Parcului Constantin Stere (250.000 de lei), iar bugetul pentru Asistență Socială va fi majorat cu peste 2,8 milioane de lei.

Pentru SGU Ploiești se propune alocarea a 1,7 milioane de lei, iar pentru dezinsecție, dezinfecție și deratizare suma propusă este de 225.000 de lei.

Tot prin rectificare se propune alocarea a peste 2 milioane de lei pentru SC Transport Călători Express.

De departe, cea mai mare sumă este alocată pentru rambursarea creditelor – 3.595.000 lei (rambursarea creditelor BRD, CEC, Exim).

Ședința Consiliului Local Ploiești este programată, joi, 28 octombrie, începând cu ora 15.00.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău