Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Parteneriatul pentru Managementul Deșeurilor Prahova: „Nu tergiversăm rezilierea contractului cu Rosal”

0

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Parteneriatul pentru Managementul Deșeurilor” a reacționat după ce a fost acuzată, de Primăria Ploiești, că „tergiversează” când vine vorba despre rezilierea contractului cu Rosal. „A.D.I – Deșeuri Prahova nu tergiversează rezilierea contractului cu operatorul SC Rosal Grup SA, ci doar acționează conform dispozițiilor legale și în conformitate cu acestea”.

Totul a plecat de la faptul că, miercuri, 27 octombrie, a fost convocată ședința Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Parteneriatul pentru Managementul Deșeurilor  Prahova. Ședința a fost, însă amânată, pentru a treia oară.

Citește și: A.D.I. deșeuri tergiversează rezilierea contractului cu Rosal Grup. Reacția primarului Ploieștiului, Andrei Volosevici

„Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Parteneriatul pentru Managementul Deșeurilor Prahova” face cunoscut faptul că, în urma situației creată de patru UAT- uri membre ale Asociației, care nu au emis Hotărârea de Consiliu Local cu privire la exprimarea votului de reziliere a contractului de delegare prin concesiune a gestiunii activității de colectare, transport și transfer a deșeurilor municipale în zonele 2 – Boldești Scăeni și 6 – Valea Doftanei, cu operatorul S.C. Rosal Grup S.A., suntem în situația de a amâna ședința Adunării Generale a Asociaților, convocată pentru astăzi orele 15:00”, a anunțat Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Parteneriatul pentru Managementul Deșeurilor Prahova, care susține că „A.D.I. Deșeuri Prahova nu tergiversează rezilierea contractului rezilierea contractului cu operatorul SC Rosal Grup SA, ci doar acționează conform dispozițiilor legale și în conformitate cu acestea”.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău