A.D.I. deșeuri tergiversează rezilierea contractului cu Rosal Grup. Reacția primarului Ploieștiului, Andrei Volosevici

0

Primăria Ploiești a anunțat că, pentru a treia oară Asociația de Dezvoltare Intercomunitara „Parteneriatul pentru Managementul Deșeurilor Prahova” amână ședința în care trebuie discutată rezilierea contractului cu Rosal pentru ridicarea deșeurilor menajere de la populație. „Este inacceptabil ceea ce se întâmplă acum”, este reacția primarului Ploieștiului, Andrei Volosevici, care susține că „în contextul pandemic pe care îl traversăm acest lucru este cu atât mai periculos pentru sănătatea cetățenilor”.

Discuțiile pe tema rezilierii contractului cu Rosal Grup au fost, din nou, amânate, fapt care a atras reacția primarului Andrei Volosevici, care consideră că, „în contextul pandemic pe care îl traversăm acest lucru este cu atât mai periculos pentru sănătatea cetățenilor”.

„Este inacceptabil ceea ce se întâmplă acum. După cum se observă în oraș, Rosal nu a mai ridicat deșeurile menajere de la platformele gospodărești și de la case de vreo două săptămâni, deși în cadrul A.D.I. s-a votat majorarea tarifului la salubritate pentru cetățeni. Vă reamintesc ca eu am votat împotriva acestei majorări, conform mandatului pe care l-am primit de la Consiliul Local.

NU înțeleg de ce se amână această discuție de reziliere a contractului cu Rosal şi ce negocieri se mai poartă acum?

Ploieștenii s-au săturat să suporte mizeria şi mirosurile deșeurilor menajere neridicate de ROSAL. În contextul pandemic pe care îl traversăm acest lucru este cu atât mai periculos pentru sănătatea cetățenilor.

Solicit ca această ședinţă să se desfășoare cât mai curând, iar eu voi vota pentru rezilierea contractului cu Rosal, conform mandatului pe care l-am primit de la Consiliul Local”, a declarat primarul Andrei Volosevici.

Primăria Ploiești a publicat mai multe imagini cu gunoiul neridicat de la ghene, precizând că este vorba despre spatele blocului 133 C, strada Gh. Gr. Cantacuzino, 208A.

Foto – sursă – Facebook – Primăria Ploiești

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău