Maratonul vaccinării la Ploiești, pe stadionul Ilie Oană. Vor fi administrate serurile Pfizer și Johnson

0

Primăria Municipiului Ploieşti va organiza un nou maraton de vaccinare anti-Covid-19, acțiune care se va desfășura non-stop, pe stadionul “Ilie Oană” Ploiești, în perioada 29-31 octombrie 2021.

Comunicatul primăriei:

Municipalitatea reaminteşte ploieștenilor că pot beneficia de această oportunitate de vaccinare fără o programare prealabilă, doar cu actul de identitate, direct la punctele de vaccinare ce vor fi deschise în incinta stadionului.

Astfel, informăm cetăţenii că, pe lângă cele 6 fluxuri de vaccinare cu serul Pfizer, vor fi deschise şi alte 4 fluxuri medicale destinate imunizării cu vaccinul Johnson & Johnson.

În incinta stadionului “Ilie Oană” vor fi bine delimitate zonele de acces pentru persoanele care doresc să se vaccineze împotriva COVID-19 cu vaccinul Pfizer sau Johnson & Johnson, iar, în acest context, le recomandăm cetăţenilor să fie atenţi când vor alege perimetrul de acces către fluxul de vaccinare dorit.

Primăria municipiului Ploieşti colaborează direct cu reprezentanții domeniului medical local pentru buna derulare a acestui eveniment important pentru municipiul nostru.

Pregătirile sunt în plină desfășurare și se depun toate eforturile necesare pentru ca procesul de imunizare împotriva virusului SARS-CoV-2, ce va fi realizat prin intermediul acestui eveniment, să se efectueze în condiţii optime.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău