Restricții la oficierea căsătoriilor. Certificatul verde este obligatoriu la Ploiești

1

Măsurile privind limitarea răspândirii Covid-19 se aplică și la oficierea căsătoriilor. Mirii, martorii și invitații pot participa doar dacă au făcut dovada vaccinării sau trecerii prin boală, pe baza certificatului verde, precum și a unui test negativ.

Accesul în instituțiile publice, începând cu data de 25 octombrie, se poate realiza numai în baza certificatului verde prin care se face dovada vaccinării, trecerii prin boală sau dovada unui test negativ.

La Ploiești, în intervalul vineri, 29 octombrie – duminică, 31 octombrie, sunt programate 12 cununii.

„Persoanelor li s-au comunicat prevederile legate de obligativitatea prevăzută de lege”, a precizat Cristina Gîdiuță, directorul executiv al Serviciului Public Local Comunitar de Evidenta a Persoanelor Ploiești.

Reamintim faptul că, timp de 30 de zile, s-a propus interzicerea evenimentelor private (nunți, botezuri, mese festive), în contextul în care activitățile în baruri, cluburi și discotexi sunt interzise.

Citește și: Nunțile, botezurile și mesele festive, interzise timp de 30 de zile

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

1 COMENTARIU

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău