Maratonul vaccinării, la Ploiești. Program non-stop, în perioada 29 – 31 octombrie 2021, la Stadionul „Ilie Oană”

1

Primăria Ploiești a anunțat, vineri, că la nivelul municipiului va fi organizat un nou maraton de vaccinare anti-Covid-19, acțiune care se va desfășura pe stadionul “Ilie Oană”, în perioada 29 – 31 octombrie 2021.

Programul acestui eveniment „Maraton pentru viață” va fi non-stop, implicit pe timpul nopții, iar persoanele care se vor adresa centrului deschis în cadrul acțiunii vor fi imunizate cu vaccinul Pfizer.

„Municipalitatea reamintește ploieștenilor că pot beneficia de aceasta oportunitate de vaccinare fără o programare prealabilă, doar cu actul de identitate, direct la punctele de vaccinare ce vor fi deschise în incinta stadionului.

Acțiunea, organizată de municipalitate, are ca scop eficientizarea procesului de vaccinare și creșterea gradului de imunizare împotriva COVID-19.

Menționăm că, în cazul condițiilor meteorologice nefavorabile, persoanele care doresc să se imunizeze vor avea acces la spațiile de așteptare ce vor fi amenajate în incinta stadionului, respectiv sub peluza acestuia ori în tribune”, a anunțat Primăria Ploiești.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

1 COMENTARIU

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău