Reacția IJP Prahova la sesizările șoferilor despre scuarul de pe DN 1B, din fața Primăriei Valea Călugărească

0

După ce Observatorul Prahovean a publicat un articol în care un șofer atrage atenția pericolului de accidente care a crescut odată cu amenajarea recentă a unui scuar pe DN 1B, în apropierea sediului Primăriei Valea Călugărească, a venit și reacția IJP Prahova.

Investiția ar fi trebuit să contribuie la creșterea siguranței traficului rutier, în special pentru pietoni, însă modul în care a fost amenajat acest scuar, prin îngustarea benzilor de circulație, creează mari probleme șoferilor care nu cunosc zona.

Citește și Coșmarul șoferilor de pe DN1B continuă. Coadă de kilometri întregi în Valea Călugărească din cauza lucrărilor – [VIDEO]

Practic, șoferii care circulă pe banda a doua se trezesc că aceasta ”dispare” în dreptul scuarului, iar cei care merg pe prima bandă ajuns direct în noul trotuar.

Autoritățile locale au sesizat, la rândul lor, aceste probleme, primind promisiunea din partea CNAIR, administratorul drumului național, că odată cu trasarea noilor marcaje rutiere pericolul va fi eliminat (detalii și FOTO aici)

La solicitarea Observatorul Prahovean, IJP Prahova a transmis că instituția a emis avizul pentru instituirea restricțiilor de circulație, iar la semnalizarea rutieră temporară nu au fost constatate deficiențe.

Citește și Sens giratoriu controversat pe DN 1B, la Valea Călugărească. ”Mai mult ne încurcă!”

Polițiștii rutieri precizează că șoferii trebuie să respecte restricțiile impuse pe timpul lucrărilor.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău