În plină criză sanitară, directorul DSP Prahova, Ioana Loghin, a plecat ca manager la Sanatoriul Bușteni. Cine i-a preluat atribuțiile

0

DSP Prahova a rămas, din nou, fără conducere, în plină criză sanitară generată de valul al patrulea de covid. Ioana Loghin a fost numită, prin ordin de ministru al Sănătății, manager la Sanatoriul Balneoclimateric De Copii din Bușteni.

Ioana Loghin nu mai este director al DSP Prahova, atribuțiile sale fiind preluate, temporar, de către medicul epidemiolog Elena Banciu, angajat al instituției și membru în CA-urile mai multor spitale din Prahova.

Loghin a fost numită manager la Sanatoriul Balneoclimateric De Copii din Bușteni, în urma unui concurs pe care l-a câștigat luna trecută.

Observatorul Prahovean a publicat un articol pe acest subiect, după ce comisia de soluționare a respins cele două contestații formulate de contracandidații șefei de atunci a DSP Prahova.

Interesant este faptul că din comisia de evaluare a candidaților au făcut parte doi reprezentanți ai DSP Prahova, adică subalternii candidatului Loghin de atunci, desemnat și câștigătorul concursului.

Detalii aici: Directorul DSP Prahova, Ioana Loghin, a câștigat concursul de manager la Sanatoriul de Copii Bușteni. A fost evaluat de mai mulți subalterni de la direcție – Document

În calitate de manager al sanatoriului, Loghin va avea un salariu de bază de 16.389 lei.

În ultima declarație de avere postată pe site-ul DSP Prahova în luna mai a acestui an, Loghin a menționat venituri de la DSP Prahova și Ministerul Sănătății în valoare de aproape 140.000 de lei.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău