Încep lucrările de construire a unei grădinițe cu program prelungit în Ploiești

0

Primăria Municipiului Ploiești a emis, astăzi, ordinul pentru execuţia lucrărilor de construire a noului sediu în care îşi va desfăşura activitatea, în viitor, Grădiniţa cu program prelungit nr. 38 pe strada Poştei nr. 23. Investiția, d epeste 6 milioane de lei, este finanțată de la bugetul local și din fonduri europene prin Programul Operațional Regional (POR).

Ordinul a fost dat după opt luni de la încheierea contractului de lucrări (inclusiv proiectare) nr. 4354 de către Primăria Ploiești cu Asocierea S.C. Fadmi Prod S.R.L. – S.C. Pacic – Proiectare şi Antrepriza Construcții Industriale şi Civile S.R.L. – S.C. Montin S.A. având ca subcontractanți S.C. Alert Prod Service S.R.L. şi S.C. Socomizo Construct S.R.L.  – prin lider de asociere S.C. Fadmi Prod S.R.L.

”Realizarea noii construcții pentru Grădinița de copii cu program prelungit se va realiza fără a se afecta funcționarea normală a grădiniței existente, pe perioada executării lucrărilor la noua clădire. Noul sediu va fi un spaţiu modern, care va asigura un cadru optim educaţional pentru copiii, inclusiv prin pregătirea continuă a personalului didactic şi auxiliar” au transmis reprezentanții Primăriei Ploiești.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău