11 școli și licee din Ploiești intră în sistem online. Decizie CJSU Prahova

0

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Prahova a aprobat, miercuri, la propunerea Inspectoratului Școlar și DSP, o nouă listă de școli unde activitatea se va desfășura online. Pe listă figurează t5rei licee și două școli postliceale.

Pe lista aprobată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență figurează 11 unități de învățământ din Ploiești.

Este vorba despre unitățile de învățământ Liceul Tehnologic Administrativ și de Servicii Victor Slăvescu, Școala Postsanitară Sf. Vasile cel mare, Școla Posliceană Fortuna, Liceul Tehnologic de Transporturi Ploiești, Liceul Tehnologic Toma Socolescu, Școala Gimnazială A. I. Bassarabescu, Liceul Tehnologic Elie Radu, Școala Gimnazială Nicolae Simache, Școala Gimnazială Grigore Moisil și Școala Gimnazială Ienăchiță Văcărescu Ploiești, structură a Școlii Gimnaziale N. Simache.

Reamintim faptul că, în urmă cu două zile, CJSU a aprobat ca în sistem online să intre și Colegiul Național Mihai Viteazul.

Citește și: Decizia CJSU Prahova: Colegiul Național Mihai Viteazul Ploiești intră în sistemul online, începând de luni, 11.10.2021

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău