Directorul general al SGU Ploiești, Alin Dănilă, și-a dat demisia

2

Directorul general al Servicii Gospodărire Urbană (SGU) Ploiești, Alin Dănilă, și-a dat demisia, după ce în cursul zilei de ieri s-a întrunit Consiliul de Administrație.

Directorul general al societății, Alin Dănilă, și-a prezentat, ieri, demisia din funcție. Potrivit unor surse, situația de la SGU Ploiești este una tensionată.

Consiliul de Administrație al SGU Ploiești s-a reunit, ieri, însă până la această oră nu au fost publicate pe site-ul societății propunerile de pe ordinea de zi, ultimul comunicat, respectiv raportul comitetului de audit la data de 30 iunie, fiind publicat la începutul lunii septembrie.

Am încercat să obținem un punct de vedere din partea fostului director general al SGU Ploiești, Alin Dănilă, însă nu am reușit. Alin Dănilă a fost numit în funcția de director în aprilie 2019.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

2 COMENTARII

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău