Licitația pentru tramvaie noi la Ploiești a fost câștigată de o companie din Turcia

0

Licitația organizată de Ministerul Dezvoltării pentru achiziția de tramvaie noi care vor fi predate Primăriei Ploiești a fost câștigată de compania Bozankaya A.Ş. din Turcia, potrivit TransPloieşti.

Cele 20 de tramvaie noi, cu o lungime de 18 metri, vor fi livrate la Ploiești în perioada 2022-2023.

Investiția este finanțată din fonduri europene.

Potrivit caietului de sarcini, tramvaiele vor avea o capacitate de transport totală de minim 100 locuri, din care minim 32 pe scaune fixe, nerabatabile, din care minim 6 accesibile din low floor, plus vatmanul si vor îndeplini condițiile speciale de fiabilitate, securitate, confort, protecție ambientala la nivelul normelor europene actuale.

Din punct de vedere constructiv, tramvaiele vor fi unidirecționale, cu podea 100% coborâta pe toata suprafața destinata pasagerilor, cu facilități (rampe/rampă) pentru accesul persoanelor cu handicap locomotor și a persoanelor cu mobilitate redusă.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău